Μέση Ανατολή: Έκκληση της μητέρας της 21χρονης ομήρου – «Φέρτε πίσω την κόρη μου ασφαλή, χρειάζεται φάρμακα και νοσηλεία» (Video)

Μέση Ανατολή: Έκκληση της μητέρας της 21χρονης ομήρου – «Φέρτε πίσω την κόρη μου ασφαλή, χρειάζεται φάρμακα και νοσηλεία» (Video)

«Σας παρακαλώ φέρτε πίσω την κόρη μου ασφαλή. Το μόνο που έκανε είναι να πάει σε ένα φεστιβάλ για να διασκεδάσει». Αυτά είναι τα λόγια της μητέρας της Μία Σεμ η οποία φέρεται να είναι Ισραηλινή όμηρος, όπως φάνηκε και σε βίντεο δημοσίευσε νωρίτερα μέσω του Twitter η «The Jerusalem Post».

Η μητέρα της και ο αδερφός της, κρατώντας μία φωτογραφίας της, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στο Τελ Αβίβ. Η Keren Sharf Shem, εμφανώς συγκινημένη και με τρομερή αγωνία, ανέφερε πως λίγες ημέρες πριν δει «το μωρό της στην τηλεόραση», είχε ακούσει «φήμες» πως είχε πυροβοληθεί στον ώμο ή στο πόδι της.

Διαβάστε επίσης: Μέση Ανατολή: Βίντεο με Ισραηλινή όμηρο της Χαμάς – «Με φροντίζουν, βγάλτε με από εδώ» (Video)

«Φαίνεται τρομοκρατημένη και σε μεγάλο πόνο», πρόσθεσε. Προς το παρόν οι ισραηλινές Αρχές δεν μπορούν να αποκωδικοποιήσουν το χρονικό διάστημα κατά το οποίο τραβήχθηκε το εν λόγω βίντεο και την τοποθεσία.

«Σας παρακαλώ φέρτε πίσω την κόρη μου ασφαλή. Το μόνο που έκανε είναι να πάει σε ένα φεστιβάλ για να διασκεδάσει. Πρόκειται για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, πρέπει όλοι μαζί να σταματήσουμε αυτή τη φρίκη και να τους φέρουμε όλους πίσω».

«Κάθε στιγμή που περνάει είναι και κρίσιμη. Χρειάζεται φάρμακα, χρειάζεται νοσηλεία, είναι όμως μαχήτρια», είπε και πρόσθεσε, πως έχει περάσει πολλά στη ζωή της και γνωρίζει πως θα παλέψει για να κρατηθεί ζωντανή.

«Με φροντίζουν, βγάλτε με από εδώ»

Το πρώτο βίντεο με τη νεαρή Μία, δημοσίευσε μέσω του Twitter η «The Jerusalem Post».

«Με φροντίζουν… Το μόνο που ζητώ είναι να με βγάλετε από εδώ το συντομότερο δυνατό. Σας παρακαλώ» φέρεται να λέει η κοπέλα στο βίντεο.

Η Χαμάς φέρεται να συνέλαβε την κοπέλα κατά την αιφνιδιαστική και άνευ προηγουμένου σε φόρο αίματος μεταξύ αμάχων επίθεσή του στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Στο βίντεο η γυναίκα, η οποία έχει τραυματιστεί στο χέρι και ένα άγνωστο μέλος ιατρικού προσωπικού φαίνεται να περιποιείται το τραύμα της, δηλώνει ότι είναι η 21χρονη Μία Σεμ και ζητεί να επιστρέψει στην οικογένειά της το ταχύτερο δυνατό.

Εκπρόσωπος της οικογένειάς της, η οποία βρισκόταν μεταξύ ομάδας γαλλικών οικογενειών που απηύθυναν έκκληση την περασμένη εβδομάδα στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν να βοηθήσει να αφεθούν ελεύθεροι οι συγγενείς τους των οποίων αγνοείται η τύχη, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται γι’αυτήν στο Reuters.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter