Μέση Ανατολή: «Έτρεχα 4 ώρες, φοβάμαι και τον αέρα» περιγράφει η Νόαμ που βγήκε ζωντανή από την κόλαση (Video)

Μέση Ανατολή: «Έτρεχα 4 ώρες, φοβάμαι και τον αέρα» περιγράφει η Νόαμ που βγήκε ζωντανή από την κόλαση (Video)

Συγκλονίζουν οι περιγραφές της Νόαμ Μανκέτ, η οποία επέζησε από την επίθεση της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 260 άνθρωποι, καθώς παγιδεύτηκαν στην φρίκη.

«Πυροβολισμοί και εκρήξεις, ακούστηκαν ξηερώματα κι αρχίσαμε να τρέχουμε προς τα αυτοκίνητά μας. Μάς τηλεφώνησε όμως φίλη και μίλησε για εχθρούς που σκοτώνουν αδιακρίτως. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας είπαν να φύγουμε οδικώς και να κατευθυνθούμε νοτιότερα του Ισραήλ, αλλά όλα τα οχήματα σταμάτησαν στη θέα τρομοκρατών που πυροβολούσαν τον κόσμο. Ξεκινήσαμε κι εμείς να τρέχουμε και δεν σταματήσαμε για 4 ώρες ενώ πετάγαμε ότι μας βάραινε. Μετά από 4 ώρες βρήκαμε καταφύγιο, αφού άλλοι άνθρωποι σταμάτησαν για να μας βοηθήσουν και να μας μεταφέρουν. Εκατοντάδες ρουκέτες περνούσαν πάνω από τα κεφάλια μας. Κατά τύχη είμαι ζωντανή» ανέφερε η νεαρή κοπέλα, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Μάλιστα, σε ερώτηση εάν μπορεί να κοιμηθεί, η Νόαμ Μανκέτ απάντησε:

«Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Φίλοι έζησαν την ίδια εμπειρία και όλοι αλλάξαμε. Νιώθουμε ανήμποροι και μικροί, φοβάμαι το σκοτάδι, τους θορύβους φοβάμαι να βγω με τσιγάρο στο μπαλκόνι, ακόμη και ο ήχος του αέρα μπορεί να με φοβίσει σα να γίνεται νέα επίθεση».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter