Μέση Ανατολή: Φρίκη και θάνατος παντού – Βίντεο γροθιά στο στομάχι από τη σφαγή στη Γάζα (Πολύ σκληρές εικόνες)

Μέση Ανατολή: Φρίκη και θάνατος παντού – Βίντεο γροθιά στο στομάχι από τη σφαγή στη Γάζα (Πολύ σκληρές εικόνες)

Τελειωμό δεν έχει η φρίκη στη Μέση Ανατολή. Γονείς με τα παιδιά στα χέρια τρέχουν να σωθούν και πίσω τους ελλοχεύει ο θάνατος. Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον 2.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, αναρίθμητοι είναι οι τραυματισμένοι ενώ οι εικόνες που έρχονται στο φως προκαλούν ανατριχίλα. Η απόλυτη φρίκη του πολέμου. Συγγενείς αγνοούμενων ψάχνουν τα βίντεο στα Social Media με την ελπίδα να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα ζωντανά.

Συγκεκριμένα, σε κιμπούτς υπάρχουν αναφορές για αποκεφαλισμούς, ακόμα και… βρεφών, για δεκάδες βιασμούς και άλλες ειδεχθείς πράξεις.

Δείτε επίσης: Φρίκη στο Κφαρ Αζά: Κατηγορούν τη Χαμάς ότι αποκεφάλισε και έκαψε βρέφη – Σκληρές εικόνες και βίντεο

Την ίδια ώρα, τα βίντεο είναι πάρα πολύ σκληρά. Σε ένα από αυτά διακρίνεται η σορός ενός άνδρα στον δρόμο. Τότε, μίνι βαν με Ισραηλινούς ξεκινά να πατά τον νεκρό άνδρα. Την ίδια στιγμή, ένας άλλος καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο αυτή την πράξη. Αν παρόλα αυτά θέλετε να δείτε τις πολύ σκληρές εικόνες του  βίντεο πατήστε εδώ (προσοχή πάρα πολύ σκληρές εικόνες).

Παράλληλα, σε άλλα βίντεο φαίνεται νεκρά παιδιά να απομακρύνονται μετά από βομβαρδισμό της γειτονιάς Hay El Karama. Οι εικόνες ασύλληπτης σκληρότητας εικόνες αποτυπώνονται εδώ (προσοχή πάρα πολύ σκληρές εικόνες).

Δείτε επίσης: Μέση Ανατολή: Η 25χρονη που πάλεψε σε ένα κιμπούτζ με ένοπλους της Χαμάς (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter