Μέση Ανατολή: Νεκρή 23χρονη με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη – Ήταν στο μοιραίο φεστιβάλ (Video)

Μέση Ανατολή: Νεκρή 23χρονη με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη – Ήταν στο μοιραίο φεστιβάλ (Video)

Τελειωμό δεν έχει το αιματοκύλισμα στη Μέση Ανατολή καθώς, στο φεστιβάλ «Supernova έχασε τη ζωή της η Έντεν Μπεν Ρούμπι, μία 23χρονη κοπέλα με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη που ζούσε στο Ισραήλ.

Οι παππούδες της και οι γονείς της έχουν καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη ενώ η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ισραήλ και επισκεπτόταν κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα.

Φίλη της 23χρονης μίλησε στο Mega, για την Έντεν: «Ήμασταν παιδικές φίλες από την κατασκήνωση. Ταυτοποιήθηκε το πτώμα της, ήταν αγνοούμενη τρεις ημέρες. Ήταν στο πάρτι, γνωρίζαμε ότι ήταν στο πάρτι, και χθες βρήκαν το πτώμα της. Είναι μισή Ελληνίδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ισραήλ. Είχε παππούδες από τη Θεσσαλονίκη αλλά στο Ισραήλ ζούσε. Ερχόταν για τους παππούδες της και για διακοπές. Ήταν πάρα πολύ χαρούμενη, πάντα με το χαμόγελο, η ψυχή της παρέας, πολύ ταλαντούχα και καλλιτεχνικής φύσεως και ήθελε να ταξιδεύει και να περνάει καλά», είπε.

 

Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα. Σε ανάρτησή της τονίζει: «Η Έντεν Μπεν Ρουμπι δεν είναι πια ανάμεσα μας! Η Ισραηλινή με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη που επισκεπτόταν κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα από μικρό παιδί δολοφονήθηκε πισώπλατα από τη Χαμάς ενώ έτρεχε να σωθεί. Η κτηνωδία δεν έχει ορια! Συλλυπητήρια στην οικογένεια της! Είναι φτωχά τα λόγια…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter