Μεσολόγγι: Ολονύχτια κατάθεση από τον κρεοπώλη – Ποια τα πρόσωπα «κλειδιά» της υπόθεσης (Video)

Μεσολόγγι: Ολονύχτια κατάθεση από τον κρεοπώλη – Ποια τα πρόσωπα «κλειδιά» της υπόθεσης (Video)

Συνεχίζεται το θρίλερ που εξελίσσεται στο Μεσολόγγι με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη.

Ο 50χρονος κρεοπώλης προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης σε συμπληρωματική κατάθεση, η οποία διήρκεσε όλη τη νύχτα.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που συνοδεύει τις έρευνες των αρχών σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου αλλά και τις πιθανότητες εμπλοκής του 50χρονου στην υπόθεση.

Μετά την κατάθεση στους αστυνομικούς, ο κρεοπώλης αναμένεται να περάσει ξανά σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα μαζί με τον δικηγόρο του.

Ποια πρόσωπα εξετάζουν οι αρχές

Έπειτα από τις πρώτες καταθέσεις, πλην του 50χρονου κρεοπώλη, η αστυνομία εντείνει τις έρευνες σχετικά με τις κινήσεις άλλων τεσσάρων ατόμων.

Πρόκειται για τον 36χρονο φίλο του 50χρονου που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία, αλλά και η σύζυγός του. Μαζί και ένας 35χρονος άνδρας ο οποίος φέρεται να φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία λίγες ώρες πριν χαθούν τα ίχνη του 31χρονου Μπάμπη.

Τα εν λόγω πρόσωπα έχουν δεχθεί ερωτήσεις για τη δραματική υπόθεση, με τους αστυνομικούς να αξιολογούν τις απαντήσεις, σε αντιδιαστολή με τα στοιχεία που κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση του 31χρονου – Στην αστυνομία και πάλι ο κρεοπώλης

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση του Μπάμπη – Εντοπίστηκε κηλίδα αίματος σε βάρκα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter