Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση του 31χρονου – Στην αστυνομία και πάλι ο κρεοπώλης

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση του 31χρονου – Στην αστυνομία και πάλι ο κρεοπώλης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ που εξελίσσεται στο Μεσολόγγι με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη, καθώς στο Αστυνομικό Τμήμα στο Μεσολόγγι προσήχθη και πάλι ο κρεοπώλης που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη με τον οποίο είχαν οικονομικές διαφορές.

Όπως αναφέρει το Mega τα πρόσωπα «κλειδιά» μαζί με τον αγνοούμενο Μπάμπη είναι πέντε. Ο 50χρονος κρεοπώλης, ο 36χρονος φίλος του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και η σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Τα παραπάνω πρόσωπα έχουν δεχθεί ερωτήσεις για τη δραματική υπόθεση, με τους αστυνομικούς να αξιολογούν τις απαντήσεις, σε αντιδιαστολή με τα στοιχεία που κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους.

Μια σειρά από βασικά ερωτήματα όμως παραμένουν αναπάντητα και η αγωνία για τον αγνοούμενο βρίσκεται σταθερά στο κόκκινο. Ο 50χρονος κρεοπώλης είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη ζωντανό. Επικαλείται ένα κενό μνήμης 50 λεπτών και έχει διαπιστωθεί πως διέγραψε μια σειρά από μηνύματα και συνομιλίες, τη μέρα της εξαφάνισης.

Αν και είχε πει πως τον κάλεσε ο 31χρονος για να τον μεταφέρει στο σημείο που είχε ραντεβού για κυνήγι, διαπιστώθηκε πως συνέβη το αντίστροφο. Τηλεφώνησε εκείνος στον Μπάμπη και του ζήτησε να συναντηθούν. Κάτι που έγινε λίγες ώρες αργότερα.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο οι κηλίδες αίματος στη βάρκα – Η κατάθεση «φωτιά» για τον κρεοπώλη (Video)

Μετά την εξαφάνιση ο κρεοπώλης ανέφερε στους αστυνομικούς ότι επέστρεψε απευθείας στο σπίτι του. Κάτι που δεν συνέβη, όπως έδειξαν μια σειρά από κάμερες ασφαλείας. Aν και αρχικά δεν είχε αναφέρει ότι μίλησε με φίλο του, πριν και μετά την εξαφάνιση, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το έκανε, με τον ίδιο να επαναλαμβάνει πως δεν θυμάται όσα έγιναν και ειπώθηκαν στις συνομιλίες.

Διαπιστώθηκε ότι ο κρεοπώλης είχε μαζί το κινητό του τηλέφωνο αν και έλεγε το αντίθετο αρχικά, ενώ τη νύχτα της εξαφάνισης, επέστρεψε σπίτι του και έφυγε ξανά με προορισμό ένα ψιλικατζίδικο, για να αγοράσει χαρτί υγείας όπως κατέγραψαν οι κάμερες.

Η κατάθεση «φωτιά» για τον κρεοπώλη

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το θρίλερ που εξελίσσεται στο Μεσολόγγι με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη, την ώρα που οι έρευνες των αρχών παραμένουν άκαρπες. Παράλληλα, σήμερα Τετάρτη, αναμένονται οι απαντήσεις των εγκληματολογικών εργαστηρίων για τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν σε βάρκα, η οποία φέρεται να ανήκει σε πρόσωπο που γνωρίζει τον κρεοπώλη.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση του Μπάμπη – Εντοπίστηκε κηλίδα αίματος σε βάρκα

Μάλιστα, το πρόσωπο αυτό προέκυψε στους Αστυνομικούς μετά από διερεύνηση του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου, ο οποίος φέρεται να επικοινώνησε μαζί του αρκετές φορές μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στην βάρκα ανήκουν σε ζώο, και μάλιστα κάποιο πτηνό.

Οι αντιθέσεις

Ο κρεοπώλης, σύμφωνα με τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας, έχει υποπέσει σε αντιθέσεις. Συγκεκριμένα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι χρειάστηκε πάνω από μία ώρα για να διανύσει μια διαδρομή επτά λεπτών.  Ακόμα, είπε ότι ο Μπάμπης του είπε ότι θα πάει για κυνήγι, αλλά δεν του είπε με ποιον, ενώ ο αγνοούμενος δεν ήταν ντυμένος για κυνήγι. Τέλος, ισχυρίστηκε ότι ξέχασε το κινητό του στο σπίτι, αλλά έχει σβήσει συνομιλία που είχαν για τα χρήματα.

Οι επίμονες κλήσεις

Όταν εξαφανίστηκε ο 31χρονος, ο κρεοπώλης, επιχειρούσε επί 40 λεπτά να επικοινωνήσει με μια γυναίκα και έναν άνδρα. Η γυναίκα δεν απάντησε. Με τον άνδρα συνομίλησαν τηλεφωνικά αλλά και με μηνύματα μέσω εφαρμογής, τα οποία αμφότεροι διέγραψαν, ενώ ο ίδιος ο κρεοπώλης τον ανέφερε.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το κινητό του κρεοπώλη προς εξέταση από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και πιθανόν να τον καλέσουν για ανάκριση σήμερα. Επίσης, αναμένεται να κατασχεθεί και το κινητό της γυναίκας.

Η ερώτηση για τον Κορυδαλλό και η κατάθεση κρατουμένου

Παράλληλα, σύμφωνα με το MEGA, ο 50χρονος κρεοπώλης, όταν προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα και κρατήθηκε προσωρινά στο κελί με άλλους τρεις συγκρατούμενούς του, ρωτούσε να μάθει «τι γίνεται στον Κορυδαλλό» και τις συνθήκες που επικρατούν στη φυλακή.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Το ερώτημα του κρεοπώλη στους συγκρατούμενους – Ποιος άλλος μπαίνει στο κάδρο των ερευνών

Ακόμα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, «κρατούμενος κατέθεσε ενόρκως ότι ο κρεοπώλης του είπε πως ”αυτό που έχω κάνει δεν πρόκειται να το αποκαλύψω”».

 

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι: Ραγδαίες εξελίξεις – Αναμένονται εντάλματα σύλληψης για την εξαφάνιση του 31χρονου

Μεσολόγγι: «Μίλησε» το κινητό του κρεοπώλη – Ο τσακωμός στα μηνύματα για τα λεφτά

Θρίλερ χωρίς τέλος στο Μεσολόγγι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον κρεοπώλη

Μεσολόγγι: Συνέχεια στο θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου – Απολογείται ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον αγνοούμενο

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter