Θρίλερ χωρίς τέλος στο Μεσολόγγι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον κρεοπώλη

Θρίλερ χωρίς τέλος στο Μεσολόγγι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον κρεοπώλη

Bίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τις κινήσεις του κρεοπώλη μετά τη συνάντησή του με τον 31χρονο Μπάμπη στο Μεσολόγγι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει το messolonghivoice.gr, ο 50χρονος κρεοπώλης ψωνίζει χαρτί κουζίνας από μίνι μάρκετ και φαίνεται νευρικός. Μάλιστα, έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος να μπαίνει σε αυτό περίπου στις 21:30 της 4ης Ιανουαρίου, μετά δηλαδή τη συνάντησή του με τον εξαφανισμένο από τότε 31χρονο Μπάμπη.

Αποκάλυψη – Σοκ

Σύμφωνα με το MEGA, κλειδί στην έρευνα των αστυνομικών είναι μια καταγραφή στις 20:40 από κάμερα της Ιόνιας Οδού, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του κρεοπώλη να κινείται στην παλιά εθνική οδό.

Παρά το γεγονός, πως έχει καταγραφεί από τη συγκεκριμένη κάμερα, δεν εντοπίζεται σε κάμερα ασφαλείας από βενζινάδικο που υπάρχει λίγο πιο κάτω. Έτσι, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν ότι ο κρεοπώλης έχει στρίψει κάπου νωρίτερα, οπότε εκείνη η περιοχή έχει μπει στο επίκεντρο των νέων ερευνών.Εικάζεται ότι ίσως εκείνη την ώρα μαζί με τον 50χρονο μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκεται και ο 31χρονος. Ωστόσο αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από το βίντεο που έχει καταγράψει η κάμερα της Ιονίας Οδού αφού το πλάνο είναι μακρυνό.

Το νεότερο στοιχείο που αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι ότι στο όχημα του κρεοπώλη, το οποίο εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, δεν εντοπίστηκαν ίχνη αίματος.

Η έρευνα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια συνεχίζεται και όσον αφορά το στίγμα του κινητού και τα δεδομένα που ίσως να έχουν αποθηκευτεί στο cloud του λογαριασμού του Μπάμπη αλλά και σε αυτό τον κομμάτι οι έρευνες δεν φαίνεται να έχουν κάποιο αποτέλεσμα.

Η μητέρα του 31χρονου βρήκε τα γάντια μιας χρήσης και ενημέρωσε την αστυνομία ,δεν βρέθηκαν ωστόσο ίχνη αίματος στη θέση του συνοδηγού του κρεοπώλη

Έρευνες του Λιμενικού στη λιμνοθάλασσα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς η μητέρα του, κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για νέα κατάθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές έχουν κάποια σημαντικά στοιχεία στη διάθεσή τους και η μητέρα του 31χρονου θα δώσει διευκρινίσεις για την τελευταία συνάντηση που είχε με τον γιο της πριν την εξαφάνισή του.

Δείτε επίσης: Μεσολόγγι: Συνέχεια στο θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου – Απολογείται ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον αγνοούμενο

Την ίδια ώρα η τοπική ιστοσελίδα messolonghivoice κάνει λόγο για καταιγιστικές εξελίξεις καθώς αναφέρει ότι εντοπίστηκε υλικό από κάμερα της Ιόνιας Οδού, στο οποίο φαίνεται ο 50χρονος κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο, να μπαίνει σε χωράφι λίγο μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι βρέθηκαν γάντια μιας χρήσης σε χωράφι έξω από το Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Θωμά, κοντά στο σημείο πουν φέρεται να άφησε τον Μπάμπη ο 51χρονος κρεοπώλης το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου. Το αν τα γάντια αυτά έχουν κάποια σχέση με την υπόθεση θα πρέπει να αποδειχθεί από τις έρευνες που θα γίνουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι: Θρίλερ με εξαφάνιση 31χρονου – Εξετάζεται ο 50χρονος που τον είδε τελευταίος (Video)

Παράλληλα, οι έρευνες των ανδρών της ΕΛΑΣ, της ΕΜΑΚ αλλά και των εθελοντών συνεχίζονται στην περιοχή του Αγίου Θώμα και του ΤΕΙ του Μεσολογγίου.

Μάλιστα εκτός από τη ξηρά έρευνες γίνονται και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ενώ από αύριο θα ενταθουν περισσότερο καθώς αναμένεται να χρησιμοποιηθούν και βάρκες από εθελοντικές ομάδες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter