Μεσολόγγι: Θρίλερ με εξαφάνιση 31χρονου – Εξετάζεται ο 50χρονος που τον είδε τελευταίος (Video)

Μεσολόγγι: Θρίλερ με εξαφάνιση 31χρονου – Εξετάζεται ο 50χρονος που τον είδε τελευταίος (Video)

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μεσολόγγι, καθώς οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου που έχει εξαφανιστεί από τις 5 Ιανουαρίου δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα.

Την ίδια στιγμή, ένας 50χρονος κρεοπώλης που τον μετέφερε στο σημείο από όπου χάθηκαν τα ίχνη του, και ήταν ο τελευταίος που τον είδε πριν εξαφανιστεί, κρατείται.  Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως ο 50χρονος χρωστούσε στον 31χρονο χρηματικό ποσό 20.000 ευρώ.

Όπως υποστήριξε στην κατάθεσή του ο 50χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει επιστρέψει τα χρήματα, από τα Χριστούγεννα. Ο ίδιος, κρατείται διότι στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι που ήταν παράνομο.

Εξετάζεται επίσης το κινητό του τηλέφωνο, αφού είναι το πρόσωπο που είδε τελευταίο τον 31χρονο που αγνοείται.

«Θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια»

Μιλώντας πάντως χθες στο Star, η μία από τις αδελφές του 31χρονου έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια, με την Αστυνομία πάντως να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτα.

«Θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια με τα δεδομένα που έχουμε. Είναι ένας άνθρωπος που θα ερχόταν πάντα σε επικοινωνία με τη μητέρα μου και το τελευταίο άτομο που τον είδε του χρωστούσε λεφτά» είπε.

«O άνθρωπος που κρατάει η αστυνομία, σε εμάς έχει πει άλλα, σε κάποιους άλλους γνωστούς τα έχει πει αλλιώς. Σε εμάς είπε ότι τον πήρε ο αδερφός μου τηλέφωνο για να πάει να τον πάρει, χαρακτηριστικά κι όλας έδωσε την λεπτομέρεια ότι ο αδερφός μου ήθελε μια coca cola και ότι πήγε και τον πήρε και τον άφησε πάνω στην Εθνική στα σκοτάδια για να πάει κάποιος άλλος γνωστός να τον πάρει να πάνε για κυνήγι, αλλά δεν υπάρχει κανένας άλλος που θα μπορούσε να βρεθεί με τον αδερφό μου για να πάνε για κυνήγι. 

Στον κολλητό του είπε ότι θα πήγαινε για κυνήγι με αυτόν τον συγκεκριμένο που τον παρέλαβε αλλά στην μητέρα μου δεν ανέφερε ότι θα βγει απο το σπίτι που είχαν μιλήσει δύο ώρες νωρίτερα», πρόσθεσε.

 

Το χρονικό

Ο 50χρονος φέρεται να μετέφερε τον αγνοούμενο την περασμένη Παρασκευή σε απομονωμένο σημείο στην επαρχιακή οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, όπου -σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει- τον άφησε για να συναντηθρί με φιλικό του πρόσωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ανακρίβειες στην κατάθεση του 50χρονου ως προς το δρομολόγιο που ακολούθησε αλλά και τη χρονική αλληλουχία των γεγονότων.

Οι αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας ώστε να ξετυλίξουν το κουβάρι της εξαφάνισης του 31χρονου.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή μεταξύ του Μεσολογγίου και του παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, σε αγροτικές εκτάσεις, καθώς εκεί εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter