Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Το ερώτημα του κρεοπώλη στους συγκρατούμενους – Ποιος άλλος μπαίνει στο κάδρο των ερευνών

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Το ερώτημα του κρεοπώλη στους συγκρατούμενους – Ποιος άλλος μπαίνει στο κάδρο των ερευνών

Κορυφώνεται η αγωνία σχετικά με τον 31χρονο αγνοούμενο Μπάμπη στο Μεσολόγγι με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες στην υπόθεση.

Όπως αναφέρει το Mega, όταν ο κρεοπώλης προσήχθη στο τμήμα και μπήκε στο κρατητήριο ρώτησε άλλους κρατούμενους: «Ξέρετε πώς είναι στον Κορυδαλλό;».

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε ότι «υπήρχε άλλος κρατούμενος, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι ο κρεοπώλης του είπε ότι “αυτό που έχω κάνει δεν πρόκειται να το αποκαλύψω”».

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκετε συνεχώς ο 50χρονος κρεοπώλης, καθώς έχει ήδη προσαχθεί δύο φορές και έχει δώσει αλλεπάλληλες καταθέσεις στις οποίες έχουν διαπιστωθεί κενά και ασάφειες.

 

«Δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Εδώ μίλησε με τη μάνα μου την Παρασκευή, την επόμενη της εξαφάνισης και έψαχνε τον αδερφό μου, και ο τύπος σηκώθηκε το βράδυ να φύγει 2,5 ώρες μακριά ένα χωριό, οπότε ποιο ενδιαφέρον; Εγώ αν μάθαινα ότι έχει εξαφανιστεί ένας φίλος μου δεν θα έφευγα, θα έψαχνα», είπε η αδερφή του αγνοουμένου.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ενέκρινε το αίτημα του διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου για άρση του τραπεζικού απορρήτου στους λογαριασμούς τόσο του 50χρονου κρεοπώλη όσο και του 31χρονου Μπάμπη, επειδή ο κρεοπώλης ήταν ο τελευταίος που είδε και επικοινώνησε ο νεαρός για να ζητήσει πίσω τα 17.000 ευρώ που του είχε δανείσει.

Δείτε επίσης: Μεσολόγγι: Ραγδαίες εξελίξεις – Αναμένονται εντάλματα σύλληψης για την εξαφάνιση του 31χρονου

«Κρίνεται αναγκαίο να ερευνηθεί το ενδεχόμενο οικονομικής συναλλαγής που σχετίζεται με την ερευνώμενη κακουργηματική πράξη και για τον λόγο αυτό είναι αναγκαία η άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών των ανωτέρω δύο ατόμων ώστε να εξακριβωθούν όλες οι τραπεζικές τους συναλλαγές από 1/1/2018 έως τις 5/1/2024 και να αποτυπωθούν οι κινήσεις και τυχόν συνδιαλλαγές που είχαν», αναφέρεται στο βούλευμα.

Οι έρευνες στρέφονται μακριά από τη Λιμνοθάλασσα

Οι έρευνες – πέρα από τη λιμνοθάλασσα του Ευηνοχωρίου – στρέφονται πλέον και προς τον ορεινό όγκο προς Αράκυνθο και Άγιο Γεώργιο, καθώς δεν έχει ερευνηθεί αρκετά η περιοχή.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στις έρευνες, αρχίζουν και κάνουν δεύτερες σκέψεις. Άλλωστε, οδηγός τους σε αυτές είναι το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου κρεοπώλη, το οποίο καταγράφηκε για τελευταία φορά από την κεραία της Οβρυάς – αυτός είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον Μπάμπη Κούτσικου. Ωστόσο, εκφράζονται εναλλακτικές απόψεις ως προς την ορθότητα της ακρίβειας του στίγματος, καθότι δεν έχει καταγραφεί από πολλές κεραίες της περιοχής, αλλά μόνο από μία.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Δημόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη Κούτσικου, δήλωσε: «Είναι δεδομένο ότι οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ευηνοχωρίου και στη λιμνοθάλασσα. Προς τα ορεινά, όμως, δεν έχω ακούσει να έχουν στραφεί…».

 

Το πρόσωπο «κλειδί»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης είχε μιλήσει την Κυριακή (14/01) για ένα νέο πρόσωπο που ίσως γνωρίζει τι απέγινε ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος πέρα από τον κρεοπώλη. Ο ίδιος δεν κατονόμασε το συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά ανέφερε ότι γνωρίζει και τον κρεοπώλη και τον 31χρονο αγνοούμενο.

Όπως αποκάλυψε ο ALPHA στο στόχαστρο των Aρχών. βρίσκετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Συγκεκριμένα, στο κινητό του κρεοπώλη εντοπίστηκαν δεκάδες κλήσεις του προς έναν συγκεκριμένο αριθμό τόσο πριν από την εξαφάνιση, αλλά κυρίως και μετά. Πρόκειται, επί της ουσίας, για έναν στενό φίλο του 50χρονου κρεοπώλη από την περιοχή, ο οποίος αναμένεται να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία, καθώς οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση του 31χρονου από το Μεσολόγγι.

Εντάλματα σύλληψης για την εξαφάνιση του 31χρονου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, μία συνομιλία – «κλειδί» βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο των αρχών για το «θρίλερ» της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (04/01), ενώ αναμένονται εντάλματα σύλληψης.

Το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών έχει συλλέξει καταθέσεις από άτομα στο στενό κύκλο του 31χρονου αλλά και κατοίκων της περιοχής. Αυτές οι καταθέσεις έχουν οδηγήσει την έρευνα σε ένα νέο στάδιο σε συνδυασμό με την ανάλυση που έχει γίνει σε «κλώνο» που έχει δημιουργηθεί της συσκευής του κινητού του αγνοούμενου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Το κινητό του αγνοούμενου δεν έχει εντοπιστεί, ωστόσο, οι αρχές έχουν καταφέρει να ανακτήσουν πολλά δεδομένα από το τηλέφωνο του 31χρονου, τα οποία δείχνουν προς τα πού πρέπει να κατευθυνθούν οι έρευνες.

Επιπλέον, πολύ σημαντικό θεωρείται το γεγονός πως έχουν καταφέρει να ανακτηθούν δεδομένα από το κινητό του 50χρονου κρεοπώλη και οι συνομιλίες πριν από την εξαφάνιση.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ χωρίς τέλος στο Μεσολόγγι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον κρεοπώλη

«Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά»

Στα μηνύματα αυτά, υπάρχει ο διάλογος όπου ο 31χρονος επικοινωνεί με τον κρεοπώλη και του ζητά τα χρήματα που του είχε δανείσει. Στην τελευταία συνομιλία φέρεται να έγραψε ο 31χρονος στον κρεοπώλη: «Φεύγω τη Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα μηνύματα είχαν διαγραφεί από το κινητό του 50χρονου αλλά οι ερευνητές της ΕΛΑΣ τα ανέκτησαν από το cloud.

Τις τελευταίες ημέρες, στο Μεσολόγγι βρίσκεται κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα ώστε να εξιχνιαστεί άμεσα η υπόθεση.

Τα βίντεο που έχουν εξετάσει οι Αρχές

Σε δύο βίντεο που παρουσίασε ο Alpha φαίνεται πως ο κρεοπώλης με το όχημά του να κατευθύνεται προς το Ευηνοχώρι, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκε στις Αρχές. Έπειτα από 52 λεπτά, το όχημα του επιστρέφει στο Μεσολόγγι.

Επίσης, κάμερα κλειστού κυκλώματος τον έχει καταγράψει την ώρα που μπαίνει σε σούπερ μάρκετ, μετά την συνάντησή του με τον αγνοούμενο από όπου προμηθεύτηκε μόνο ένα ρολό χαρτί κουζίνας.

«Χτενίζουν» λιμνοθάλασσα και Ευηνοχώρι για τον εντοπισμό του 31χρονου

Την ίδια ώρα, ακαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Οι αρχές συνεχίζουν τις προσπάθειες τόσο κοντά στο σημείο όπου τον είδε τελευταία φορά, όπως υποστηρίζει, ο κρεοπώλης, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Η υπόθεση καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, με τις αρχές να βάζουν στο κάδρο ακόμη και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, όσο δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις.

Δείτε επίσης: Μεσολόγγι: Συνέχεια στο θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου – Απολογείται ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον αγνοούμενο

Μεσολόγγι: Θρίλερ με εξαφάνιση 31χρονου – Εξετάζεται ο 50χρονος που τον είδε τελευταίος (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter