Μεσολόγγι: «Μίλησε» το κινητό του κρεοπώλη – Ο τσακωμός στα μηνύματα για τα λεφτά

Μεσολόγγι: «Μίλησε» το κινητό του κρεοπώλη – Ο τσακωμός στα μηνύματα για τα λεφτά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, καθώς «μίλησε» το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη που εξετάζεται ως εμπλεκόμενος.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ χωρίς τέλος στο Μεσολόγγι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον κρεοπώλη

«Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά»

Στα μηνύματα αυτά, υπάρχει ο διάλογος όπου ο 31χρονος επικοινωνεί με τον κρεοπώλη και του ζητά τα χρήματα που του είχε δανείσει. Στην τελευταία συνομιλία φέρεται να έγραψε ο 31χρονος στον κρεοπώλη: «Φεύγω τη Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα μηνύματα είχαν διαγραφεί από το κινητό του 50χρονου αλλά οι ερευνητές της ΕΛΑΣ τα ανέκτησαν από το cloud.

Τις τελευταίες ημέρες, στο Μεσολόγγι βρίσκεται κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα ώστε να εξιχνιαστεί άμεσα η υπόθεση.

Τα βίντεο που έχουν εξετάσει οι Αρχές

Σε δύο βίντεο που παρουσίασε ο Alpha φαίνεται πως ο κρεοπώλης με το όχημά του να κατευθύνεται προς το Ευηνοχώρι, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκε στις Αρχές. Έπειτα από 52 λεπτά, το όχημα του επιστρέφει στο Μεσολόγγι.

Επίσης, κάμερα κλειστού κυκλώματος τον έχει καταγράψει την ώρα που μπαίνει σε σούπερ μάρκετ, μετά την συνάντησή του με τον αγνοούμενο από όπου προμηθεύτηκε μόνο ένα ρολό χαρτί κουζίνας.

«Χτενίζουν» λιμνοθάλασσα και Ευηνοχώρι για τον εντοπισμό του 31χρονου

Την ίδια ώρα, ακαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Οι αρχές συνεχίζουν τις προσπάθειες τόσο κοντά στο σημείο όπου τον είδε τελευταία φορά, όπως υποστηρίζει, ο κρεοπώλης, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Η υπόθεση καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, με τις αρχές να βάζουν στο κάδρο ακόμη και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, όσο δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις.

Δείτε επίσης: Μεσολόγγι: Συνέχεια στο θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου – Απολογείται ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον αγνοούμενο

Μεσολόγγι: Θρίλερ με εξαφάνιση 31χρονου – Εξετάζεται ο 50χρονος που τον είδε τελευταίος (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter