Μετά την Easy Jet

Μέσω Καβάλας οι πτήσεις των Eurowings και Wizz Air για Θεσσαλονίκη

Οι αεροπορικές εταιρίες Eurowings και η Wizz Air, θα εκτελούν μέχρι νεοτέρας τα δρομολόγια από και προς Θεσσαλονίκη, μέσω του αεροδρομίου «Mέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας, ενημερώνει το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης στην ιστοσελίδα του.

Για τον ακριβή προγραμματισμό των πτήσεων, αλλά και για τη μετάβαση τους από και προς την Καβάλα, οι επιβάτες πρέπει να επικοινωνήσουν με τις αεροπορικές εταιρείες ή τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Η EasyJet έχει ήδη ανακοινώσει ότι οι πτήσεις της με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιούνται μέσω των αεροδρομίων της Αθήνας και της Καβάλας, τουλάχιστον έως και την 21η Δεκεμβρίου.

Σε μήνυμά της προς τους επιβάτες η Easy Jet έκανε λόγο για ζητήματα ασφάλειας στον εφεδρικό διάδρομο που παραμένει σε λειτουργία, καθώς στον κύριο διάδρομο εκτελούνται εργασίες. Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας από την πλευρά της έκανε λόγο για απόφαση που υποκρύπτει σκοπιμότητες και καλούσε τις αεροπορικές εταιρείες να μην εμπλέκουν την Υπηρεσία στους εμπορικούς τους σχεδιασμούς. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.