Μετά τα χαμόγελα στα καμένα της Πεντέλης, ο Μητσοτάκης υπόσχεται διπλάσια κονδύλια στο «Τουρισμός για όλους»

Μετά τα χαμόγελα στα καμένα της Πεντέλης, ο Μητσοτάκης υπόσχεται διπλάσια κονδύλια στο «Τουρισμός για όλους»

Ενόσω τα κυβερνητικά χείλη ξορκίζουν το ενδεχόμενο εκλογών, ο Κυρ. Μητσοτάκης από την Πρέβεζα, στον απόηχο των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική, επανέρχεται με… ρελάνς στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους».

Διαβάστε περισσότερα: Χαμογελάει πάνω από τις στάχτες της Πεντέλης με τα τεθωρακισμένα του ο ανέμελος Μητσοτάκης – Οργή στo twitter

Συγκεκριμένα, σε μία επικοινωνιακή προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τα… χαμόγελα πάνω από τα καμμένα της Πεντέλης(!), υποσχέθηκε διπλασιασμό των κονδυλίων του προγράμματος «Τουρισμός για όλους».

Κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην Πρέβεζα, είπε πως θα δοθούν επιπλέον 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αυξάνονται και οι δικαιούχοι καθώς ακόμη 200 χιλιάδες πολίτες θα μπορούν να κάνουν χρήση του προγράμματος για να κάνουν διακοπές.

Τουρισμός και ενσυναίσθηση

«Κάθε φορά που μιλάω για τουρισμό έχω απόλυτη ενσυναίσθηση ότι υπάρχουν σήμερα συμπολίτες μας που έχουν δυσκολία να μπορέσουν να περάσουν έστω και λίγες μέρες διακοπές. Για αυτό και πήρα την απόφαση και θα ανακοινώσουμε τις λεπτομέρειες, επίσημα, εντός της ημέρας, να διπλασιάσουμε το κονδύλι για το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους”. Θα δώσουμε ακόμη 30 εκατομμύρια ευρώ, ακόμη 200.000 συμπολίτες μας θα μπορούν να κάνουν χρήση αυτών των κονδυλίων ώστε να μας βοηθήσουν να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο πέρα του Σεπτεμβρίου. Για να μπορέσουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσους περισσότερους συμπολίτες μας δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα σήμερα να κάνουν έστω και λίγες μέρες διακοπές», ανέφερε σε συνομιλία του με πολίτες.

«Αυτό αποτυπώνει συνολικά τις προτεραιότητες μιας κυβέρνησης η οποία στρέφει πάντα το βλέμμα της στους πιο αδύναμους», είπα και συνέχισε: «Έχουμε φέτος, και χαίρομαι που το διαπιστώνω και εδώ στη δυτική Ελλάδα, στη Λευκάδα, εδώ στην Πρέβεζα, μια πάρα πολύ καλή τουριστική περίοδο. Χαίρομαι που η Ελλάδα είναι τόπος τον οποίο προτιμούν οι ξένοι επισκέπτες. Πιστεύω ότι όταν θα κάνουμε τον απολογισμό θα μιλάμε για μια εξαιρετικά θετική τουριστική χρονιά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter