Μετά την κατακραυγή ο Μπακογιάννης ζητά «συγγνώμη»: Κάναμε λάθος (Video)

Μετά την κατακραυγή ο Μπακογιάννης ζητά «συγγνώμη»: Κάναμε λάθος (Video)

«Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος»

Με αυτά τα λόγια που συνοδεύουν την ανάρτηση του βίντεο ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης παραδέχεται πως χθες έκαναν λάθος με τα «εγκαίνια» της πλατείας Ομονοίας και του νέου σιντριβανιού.

Στο βίντεο αναφέρεται στα μέτρα που είχαν ληφθεί, προφανώς χωρίς αποτέλεσμα, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων δεν απαντά στο απλό ερώτημα: γιατί δεν πρόβλεψε πως σε μια πόλη 2-3 εκατομμυρίων κατοίκων (αν βάλεις και τις γύρω περιοχές) δεν θα συνωστίζονταν μερικές εκατοντάδες, καταπατώντας τα μέτρα που ισχύουν και θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Όπως και να’χει ίσως να είχαν μεγαλύτερη αξία οι φωτογραφίες και τα βίντεο (με τα ανάλογα προσωπικά/κομματικά οφέλη), παρά η δημόσια υγεία, τη στιγμή που αυτήν επικαλείται η Πολιτεία για να διαλύσει με την Αστυνομία συγκεντρώσεις σε άλλες πλατείες.

Θα μπορούσε πολύ απλά να ανοίξει η πλατεία, να λειτουργήσει το σιντριβάνι χωρίς την παρουσία της Δημοτικής Αρχής, και χωρίς τυμπανοκρουσίες, εκφράζοντας έτσι τον σεβασμό της προς την Πολιτεία και τη Δημόσια Υγεία…

Θα μπορούσε να γίνει μια γιορτή κάποια άλλη στιγμή…

Προτίμησαν ωστόσο το πασιφανές, γιατί ο κάθε νοήμων θα μπορούσε να φανταστεί πως κάποιος κόσμος θα συγκεντρωθεί…

Το «άλλα μέτρα και άλλα σταθμά» ανάλογα με τα κομματικά και προσωπικά συμφέροντα, δεν είναι ίδιον δημοκρατικών πολιτειών.  

Διαβάστε επίσης: Ακρίτα κατά Χρυσοχοΐδη και κυβέρνησης…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter