Μετά την κατακραυγή για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ο Μητσοτάκης βγάζει φωτογραφίες μπροστά σε αεροπλάνο της γραμμής

Μετά την κατακραυγή για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ο Μητσοτάκης βγάζει φωτογραφίες μπροστά σε αεροπλάνο της γραμμής
Γραφείο Τύπου ΝΔ

Μετά τον σάλο για το γεγονός πως μετέτρεψε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε προσωπικό προεκλογικό «αεροταξί» ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως υποχρεώθηκε, και για επικοινωνιακούς λόγους, να αλλάξει… «αεροδιάδρομο».

Υπενθυμίζεται πως η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στην Κεφαλονιά την περασμένη Πέμπτη για προεκλογικούς λόγους ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων γιατί χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, και όπως αποκάλυψε το documentonews.gr, ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει πράξει κάτι ανάλογο σε άλλες περιπτώσεις. Συγκεκριμένα, μετέβη σε επτά προορισμούς σε όλη την Ελλάδα φαίνεται πως έχει μεταβεί για προεκλογικούς λόγους ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χρησιμοποιώντας το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, γεγονός που αντιβαίνει άμεσα στον θεσμικό του ρόλο.

Δείτε επίσης: «Happy Traveller» Μητσοτάκης: Ταξίδεψε σε επτά προορισμούς για προεκλογικούς λόγους με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Έτσι, μετά την κατακραυγή, τη Δευτέρα, ο «Happy Traveller» Μητσοτάκης, που περιοδεύει στη Θεσπρωτία και την Πρέβεζα, φωτογραφήθηκε μπροστά σε ένα μη πρωθυπουργικό) αεροσκάφος και -φυσικά- οι συνεργάτες του τη διοχέτευσαν στον Τύπο, σε μία ύστατη προσπάθεια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.

Αλήθεια, κύριε Σκέρτσο τι άλλαξε;

Δείτε επίσης: Προκλητικός Σκέρτσος: Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός και μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter