Προκλητικός Σκέρτσος: Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός και μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων

Προκλητικός Σκέρτσος: Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός και μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων

Μία απάντηση που όχι μόνο επιβεβαιώνει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να πραγματοποιεί προεκλογικές επισκέψεις, όπως έκανε στην Κεφαλονιά, αλλά συνάμα αυξάνει το επίπεδο προκλητικότητας επιφύλαξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προφασιζόμενος πως τυπικά η θητεία του ως πρωθυπουργός λήγει λίγες ημέρες μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: Ντροπή: Ο Μητσοτάκης πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για προεκλογική επίσκεψη στην Κεφαλονιά (Video)

Να παραστήσει τον ανήξερο για το εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποιεί τον κρατικό αεροσκάφος για τις προεκλογικές επισκέψεις του στην επικράτεια επιχείρησε αρχικά ο Άκης Σκέρτσος σε σχετικό ερώτημα, ωστόσο αμέσως μετά επιβεβαίωσε ουσιαστικά πως αυτό συμβαίνει, αρνούμενος να απολογηθεί εξ ονόματος του πρωθυπουργού για τις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες. Τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες. Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα του ανήκει και αυτό δεν κρύβεται» είχε κατηγορήσει τον Κυρ. Μητσοτάκη λίγα λεπτά νωρίτερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Διαβάστε σχετικά: Τσαπανίδου: «Ο Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα του ανήκει και αυτό δεν κρύβεται»

Πράγματι, θα πρέπει να σημειωθεί πως η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά και το Ληξούρι δεν αφορά κάποια πρωθυπουργική δραστηριότητα. Άλλωστε, το αυτό επιβεβαιώνει και το πρόγραμμά του στο νησί του Ιονίου, αφού ήδη μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Ληξούρι. Επίσης, το κομματικό της επίσκεψης επιβεβαιώνεται και από το γεγονός πως η ενημέρωση του επιτελείου του πρωθυπουργού για την επίσκεψη έρχεται μέσα από τα κανάλια ενημέρωσης του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και όχι από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργικού γραφείου.

«Δεν γνωρίζω εάν το έχει χρησιμοποιήσει» επιχείρησε αρχικά να διαφύγει διά της άγνοιας ο Α. Σκέρτσος, συνεχίζοντας όμως με μία προκλητική απάντηση, κρυπτόμενος πίσω από την πρωθυπουργική ιδιότητα του Κυρ. Μητσοτάκης.

«Αλλά αυτό το οποίο ξέρω, είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας μέχρι τις 21 Μαΐου, και κάποιες μέρες αργότερα, μέχρι να υπάρξει η διάλυση της Βουλής. Οπότε μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων» συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, συμπυκνώνοντας την ουσία του τρόπου με τον οποίο ο Κυρ. Μητσοτάκης αντιμετωπίζει το αξίωμά του, αλλά και τα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter