Μετά την Κεραμέως και ο Πλεύρης στήνει προεκλογικό παραμάγαζο στο Υπουργείο του

Μετά την Κεραμέως και ο Πλεύρης στήνει προεκλογικό παραμάγαζο στο Υπουργείο του

Σε προεκλογικό παραμάγαζο του αποφάσισε να μετατρέψει το Υπουργείο Υγείας ο αρμόδιος υπουργός Θάνος Πλεύρης ,λίγες μόλις ημέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου, μη διστάζοντας να στείλει email με το οποίο καλεί σε εργαζομένους και συνεργάτες από τις λίστες των email της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής να παραβρεθούν σε προσωπική προεκλογική συγκέντρωση του. Πρόκειται διόλου τυχαίως για περιφερειακή Υγειονομική μονάδα που αντιστοιχεί στην εκλογική περιφέρεια του υπουργού ο οποίος διεκδικεί τη λαϊκή ψήφο στην Α’ Αθηνών.

Συγκεκριμένα, με έγγραφο που αποκάλυψε το Kontra News καλούνται οι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές των νοσοκομείων της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Αττικής σε προεκλογική του συγκέντρωση, η οποία πραγματοποιείται στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Σημειώνεται πως η αντιθεσμική πρακτική Πλεύρη έρχεται στο φόντο παρόμοιας παρέμβασης από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η οποία απέστειλε email που φέρει την υπογραφή της και με σκοπό να δώσει γραμμή εκλογικής στήριξης στη Νέα Δημοκρατία.

Δείτε το επίμαχο email:

ΠΡΟΣ:

Κ.κ. Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές Νοσοκομείων 1η<: Υ.ΠΕ Αττικής ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

  1. Κ. κ Υποδιοικητριες 1ΗΣ Υ.ΠΕ.
  2. Ε/Γ Διοικητή 1ΗΣ Υ.ΠΕ.

ΡΕΜΑ: Κεντρική Προεκλογική Ομιλία Κου Υπουργού Υνείας

Ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023,19:00  κ.  Υπουργός  Υγείας Θάνος ΠΛΕΥΡΗΣ, Υποψήφιος Βουλευτής Α’ Αθηνών, θα πραγματοποιήσει την Κεντρική Προεκλογική Ομιλία στο Ξενοδοχείο Divani Caravelle (Αίθουσα ΟLΥΜΡΙΑ),

ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Η απάντηση του Θάνου Πλεύρη:

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Πλεύρης αναφέρει πως πρόκειται για ενημερωτικό έγγραφο, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε διοικητές, με τους οποίους – όπως λέει – συνεργάζεται επί 20 μήνες.

Διαβάστε επίσης:

Αντιθεσμικές πρακτικές Κεραμέως με φόντο τις εκλογές καταγγέλλει η ΕΛΜΕ Καβάλας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter