Μετά τις 211.000 ευρώ για τη «φιέστα» με τον Ρουβά, 100.000 ευρώ για βεγγαλικά

Μετά τις 211.000 ευρώ για τη «φιέστα» με τον Ρουβά, 100.000 ευρώ για βεγγαλικά

Συνεχίζει τις… σπατάλες ο Δήμος Αθηναίων, καθώς μετά την έγκριση για τη δαπάνη 211.000 ευρώ που θα κοστίσει η «φιέστα»  – χωρίς κοινό – με τον Ρουβά, ενέκρινε αντίστοιχη φιέστα με βεγγαλικά που θα συνοδεύσουν τη σχετική γιορτή για την έλευση του νέου έτους.

Την ώρα που το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει, καθημερινά τα κρούσματα αυξάνονται, το 5ο κύμα της πανδημίας είναι προ των πυλών και ένα πρωτοφανές κύμα ακρίβειας έχει χτυπήσει τα ελληνικά νοικοκυριά, ο Κώστας Μπακογιάννης επιλέγει να δώσει άλλες 100.000 ευρώ, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά μετά τον δαπανηρότατο «Μεγάλο Περίπατο» και τις 211.000 ευρώ για 17 λεπτά, την απόστασή του από τις ανάγκες των κατοίκων της πόλης.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση 17 λεπτών έναντι… διακοσίων χιλιάδων ευρώ από τον Μπακογιάννη

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αθηναίων στη 49η συνεδρίασή του ενέκρινε την «Προμήθεια και καύση πυροτεχνημάτων για τον εορτασμό Χριστουγέννων- Πρωτοχρονιάς 2021-2022, των Αποκριών 2022 και άλλων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.», προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, συμπ. Φ.Π.Α. 24%.

Αναλυτικά η απόφαση:

Υπενθυμίζεται ότι η διοργάνωση πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, με διάρκεια…17 λεπτά, έναντι διακοσίων και πλέον χιλιάδων ευρώ προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα social media. Μάλιστα αυτό που πυροδότησε τις αντιδράσεις ήταν η απάντηση του Δημάρχου Αθηναίων, στην κριτική που δέχθηκε, αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Ας μείνουν μίζερα κάποιοι να φαρμακώνονται…”

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο Twitter για τα 211.000 ευρώ στη φιέστα Μπακογιάννη με τον Ρουβά

Παράλληλα, σφοδρή ήταν και η αντίδραση του ευρωβουλευτή της ΝΔ ο οποίος επέκρινε τον Κώστα Μπακογιάννη με αφορμή την σύσσωμη κατακραυγή στην προκλητική φιέστα 211.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση του τελευταίου στο άδειο πάρκινγκ στο Λυκαβηττό την βραδιά των Χριστουγέννων.

Διαβάστε επίσης: «Πυρά» Κύρτσου για την φιέστα Μπακογιάννη

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter