Μετά τον Αυγενάκη, Λαζαρίδης και Ζαχαράκη επιχειρούν να υποβαθμίσουν το θέμα Γεωργιάδη

Μετά τον Αυγενάκη, Λαζαρίδης και Ζαχαράκη επιχειρούν να υποβαθμίσουν το θέμα Γεωργιάδη

Η καταδίκη του στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη Νίκου Γεωργιάδη, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων στη Μολδαβία έχει προκαλέσει πανικό στη ΝΔ.

Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη της βγαίνουν για να μιλήσουν για «σκευωρία», «σπέκουλα» και «πολιτικοποίηση της υπόθεσης» από το Μαξίμου.

Μετά λοιπόν, από τις χθεσινές δηλώσεις που έκανε ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος χαρακτήρισε την υπόθεση «σκευωρία» παρά την καταδικαστική απόφαση του ελληνικού Δικαστηρίου, το λόγο πήρε σήμερα ο Μακάριος Λαζαρίδης και η Σοφία Ζαχαράκη για να πουν και εκείνοι… τα δικά τους.

Συγκεκριμένα, ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη Μακάριος Λαζαρίδης μίλησε για κατάντια της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος.

«Δεν καταλαβαίνω πως εμπλέκονται σε τέτοια υπόθεση άνθρωποι που πήγαν για προσωπικούς λόγους εκεί» είπε, αναφερόμενος στο στέλεχος της Ν.Δ. Κυριάκου Κυρανάκη και τη βουλευτή, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα ο κ. Γεωργιάδης αποχώρησε αμέσως. Παραιτήθηκε δηλαδή για να μην συνδεθούν οι υποθέσεις της παιδεραστίας με την πολιτική. Σεβόμαστε την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης, αλλά είναι σε πρώτη φάση η δίκη και θα ακολουθήσει το Εφετείο» συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε:

«Η κυβέρνηση καταπάτησε την ευρωπαϊκή οδηγία που ψηφίστηκε πρόσφατα για το «τεκμήριο αθωότητας» πρόσθεσε για να κλείσει το θέμα ενώ υπογράμμισε κλείνοντας «Ο κ. Νίκος Γεωργιάδης δεν είναι σύμβουλος της Ν.Δ. και το θέμα κλείνει εκεί.»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η πρώην β’ αναπληρώτρια τύπου της Ν.Δ. Σοφία Ζαχαράκη.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ έκανε λόγο για «προσπάθεια πολιτικοποίησης από το Μέγαρο Μαξίμου, μιας πολιτικής υπόθεσης» ενώ επικαλέστηκε και εκείνη την ίδια διάταξη που επικαλείται από χθες η Ν.Δ. δηλαδή το «τεκμήριο αθωότητας» από τις δημόσιες αρχές.

Πρόσθεσε ότι «ο κ. Γεωργιάδης δεν έχει καμία λειτουργική ή οργανική θέση με τη Ν.Δ.». «Περιττός ο οποιοσδήποτε περαιτέρω σχολιασμός» είπε και έκλεισε γρήγορα το θέμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter