Μετά τον σάλο ο αντιδήμαρχος απαντά μέσω του δικηγόρου του: «Ο γάιδαρος δέχτηκε επίθεση από λύκο» (Video)

Μετά τον σάλο ο αντιδήμαρχος απαντά μέσω του δικηγόρου του: «Ο γάιδαρος δέχτηκε επίθεση από λύκο» (Video)

Την εκδοχή του αντιδημάρχου για το περιστατικό με το αιμόφυρτο γαϊδουράκι που προκάλεσε σοκ στα Ιωάννινα και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δίνει ο δικηγόρος του, Δημήτρης Δήμος.

Δείτε επίσης: Ιωάννινα: Άνδρας έδεσε γάιδαρο σε καρότσα αυτοκινήτου και τον έσερνε μέσα στο χωριό (Σκληρές Εικόνες)

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε πως πως το ζώο είχε τραυματιστεί μετά από επίθεση από λύκο. Εν συνεχεία, το ανέβασε στην καρότσα για να το μεταφέρει να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, για άγνωστο λόγο το πόδι του άτυχου ζώου έπεσε στην άσφαλτο και δεν το αντιλήφθηκε αμέσως.

Συγκεκριμένα, είπε: «Η θέση του εντολέως μου είναι ότι το ζώο αυτό είχε δεχθεί επίθεση από λύκο. Τραυματίστηκε στο στέρνο του, το ανέβασε στην καρότσα του αυτοκινήτου του να πάει να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Στην πορεία άγνωστο για ποιο λόγο (…) και χωρίς να το αντιληφθεί προφανώς, το πόδι του ζώου έπεσε στην άσφαλτο, κρατώντας η τριχιά εντός της καρότσας το υπόλοιπο. Σύρθηκε για πόσα μέτρα σύρθηκε και εν συνεχεία όταν έπεσε όλο το ζώο το αντιλήφθηκε ο φερόμενος δράστης και αν δείτε το αυτοκίνητο είναι σταματημένο στα 10 μέτρα».

Είπε, επίσης, ότι ο 63χρονος αντιδήμαρχος, δεν μπορεί να ξύπνησε μια μέρα και να είπε «ας σύρω ένα γάιδαρο μέσα στο χωριό να με δούνε όλοι». Υποστήριξε, επίσης πως την εκδοχή του ατυχήματος δεν την διερεύνησε κανείς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter