MG ZS EV

MG ZS EV

Στην παρουσίαση του ZS EV προχώρησε η MG, με το αυτοκίνητο να προορίζεται για οικογενειάρχες, να είναι φιλικό προς το περιβάλλον, αμιγώς ηλεκτρικό και να διαθέτει αυτονομία 260 χιλιομέτρων βάση κύκλου WLTP.

Επιπλέον, είναι το πιο προηγμένο τεχνολογικά της φίρμας και παρέχεται μάλιστα με 7ετή εργοστασιακή εγγύηση που περιλαμβάνει και την μπαταρία ιόντων-λιθίου.

Το ZS EV εφοδιάζεται με το πακέτο συστημάτων υποβοήθησης MG Pilot. Είναι στάνταρ στις εκδόσεις Excite και Exclusive και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τα Advanced Emergency Braking, Blindspot Monitoring, Lane Keep Assist και Adaptive Cruise Control.

Εντός καμπίνας, υπάρχει πολύς χώρος για τα πόδια και τα κεφάλια των επιβατών, ενώ υπάρχει και μεγάλος χώρος φόρτωσης. Είναι δύο επιπέδων, ενώ η καμπίνα από τη μεριά της, παρέχει όμορφη ατμόσφαιρα χάρη στην πανοραμική της οροφή.

Το σύστημα πολυμέσων αποτελείται από μια έγχρωμη οθόνη αφής οκτώ ιντσών με sat-nav, Android Auto, Apple CarPlay, Bluetooth, audio streaming και DAB.

Η μπαταρία ιόντων-λιθίου 44,5kWh τροφοδοτεί έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 105 kW / 143 PS με ροπή 353Nm. Η μπαταρία είναι υγρόψυκτη και διατηρείται με αυτόν τον τρόπο σταθερή στη θερμοκρασία της. Είναι τοποθετημένη κάτω από το όχημα και αυτό απευλευθερώνει χώρο στην καμπίνα. Επίσης, χαμηλώνει το κέντρο βάρους του ZS EV, επιτρέποντας την ευκινησία και την ευστάθειά του.

Υπάρχουν τρία προγράμματα οδήγησης και τρία επίπεδα ανάκτησης ενέργειας, λειτουργίες που διευκολύνουν αφάνταστα τη ζωή του οικογενειάρχη.

Πηγή: MG

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter