Μήνυση Βαξεβάνη κατά Δημητριάδη για συκοφαντική δυσφήμιση

Μήνυση Βαξεβάνη κατά Δημητριάδη για συκοφαντική δυσφήμιση

Τον ανιψιό του Κυριάκου Μητσοτάκη μήνυσε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, για ανάρτηση του στο twitter, κατά την οποία  τον αποκαλούσε «συμμορία».

Από τον δημοσιογράφο θα κατατεθεί και αγωγή εναντίον της ΝΔ, που τον αποκάλεσε με τους ίδιους χαρακτηρισμούς.

Μεταξύ άλλων στην μήνυση ο Κώστας Βαξεβάνης, αναφέρει: 

  • «Με την προειρημένη δημοσίευσή του στον προειρημένο χώρο κοινωνικής δικτύωσης, γνωστό στο ευρύ κοινό ως Τουίτερ (Twitter), ο εγκαλούμενος, Γρηγόριος Δημητριάδης, προέβαλε ενώπιον τρίτων προσώπων, και δη ενώπιον απροσδιορίστου και απεριορίστου αριθμού αναγνωστών του δημόσιου προσωπικού λογαριασμού του, τους εν γνώσει τους παντελώς αναληθείς, προσβλητικούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς» 
  • «Όλα τα υπό του εγκαλουμένου διϊσχυρισθέντα ουδεμία απολύτως σχέση έχουν και δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, είναι καθ’ ολοκληρίαν και απολύτως αναληθή, ενώ αυτός τελούσε εν γνώσει τόσον της αναληθείας όσον και της βλαπτικότητας και της προσβλητικότητας αυτών για την τιμή, την υπόληψη και εν γένει την προσωπικότητά μου, ενώ αυτός διήπετο από ειδικό σκοπό προσβολής της τιμής και της υπόληψής μου ως προσώπου και δημοσιογράφου.»
  • «ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ – Και με τη ρητή επιφύλαξη κάθε δικαιώματός μου

1. Εγκαλείται ο Γρηγόριος – Αλέξανδρος Δημητριάδης του Σπυρίδωνος, για τη σε βάρος μου τέλεση του εγκλήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης και αιτείται η κατά νόμον τιμωρία του.

2. Δηλώνεται παράσταση Πολιτικής Αγωγής για χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης, που υπέστην από την προπεριγραφόμενη παράνομη, υπαίτια και αξιόποινη πράξη του μηνυομένου, για χρηματικό ποσόν 44€, με επιφύλαξη.

3. Ζητείται να κινηθεί σε βάρος του εγκαλουμένου η διαδικασία, που εφαρμόζεται στα αυτόφωρα εγκλήματα.»

Είχε προηγηθεί χθες το κρεσέντο λασπολογίας της ΝΔ με ανακοίνωσή της, με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς προς τον εκδότη του Documento, ενστερνίζεται απόλυτα τα ψεύδη της αναπληρώτριας εκπροσώπου του κόμματος, Σοφίας Ζαχαράκη.

Διαβάστε ακόμη: Μήνυση και αγωγή από Κώστα Βαξεβάνη σε ΝΔ και Ζαχαράκη για τις συκοφαντίες (video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter