Μια δεύτερη και μια τρίτη θέση για την Ducati στην Αραγονία

Μια δεύτερη και μια τρίτη θέση για την Ducati στην Αραγονία

Ο εργοστασιακός οδηγός, Αντρέα Ντοβιτσιόζο, τερμάτισε δεύτερος, ενώ ο Τζακ Μίλερ της Ducati Pramac, τρίτος.

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο ξεκίνησε τις προσπάθειές του, κάνοντας ένα λάθος στα προκριματικά και ως εκ τούτου εκκίνησε από την τέταρτη σειρά του γκριντ και τη 10η θέση.

Μέχρι τα μέσα του αγώνα, όμως, είχε αναρριχηθεί σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τριάδα. Σύντομα, βρέθηκε τρίτος και μετά την προσπέρασή του στον 21ο γύρο, τερμάτισε δεύτερος, μπροστά από τον Μίλερ. Ο Ντανίλο Πετρούτσι από τη μεριά του, ξεκίνησε από την πέμπτη σειρά, αλλά η επιλογή της σκληρής γόμας του πίσω ελαστικού, του στοίχισε. Προς το τέλος του αγώνα υποχώρησε και τερμάτισε 12ος.


Μετά τον 14ο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο Ντοβιτσιόζο παραμένει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 202 πόντους, έναντι 300 του νικητή Μαρκ Μάρκεθ, ενώ ο Πετρούτσι υποχώρησε πάλι στην τέταρτη θέση με 155, με τον Άλεξ Ρινς να έχει 156. Η Ducati παραμένει στη δεύτερη θέση στους κατασκευαστές, ενώ η Mission Winnow Ducati είναι πρώτη στις ομάδες.

Το MotoGP μεταφέρεται πλέον στη ζώνη Ασίας-Ειρηνικού, εκεί όπου θα διεξαχθούν τέσσερις αγώνες, με πρώτο αυτόν της Ταϊλάνδης, στις 4-6 Οκτωβρίου.

Πηγή: Ducati

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter