Μηδέν ελευθερία έκφρασης – Έριξε «μαύρο» ξανά στο προφίλ του Κραουνάκη το facebook

Μηδέν ελευθερία έκφρασης – Έριξε «μαύρο» ξανά στο προφίλ του Κραουνάκη το facebook

Για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις οκτώ ημέρες ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης είδε να πέφτει «μαύρο» στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Δεν είναι ακόμη γνωστό το γιατί έριξαν τον λογαριασμό του, ωστόσο ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είχε κάνει νωρίτερα μια χειμαρρώδη ανάρτηση στο Facebook για την απαγόρευση μουσικής στην εστίαση, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων, «Η μουσική γιατρεύει, δεν μεταδίδει τον ιό».

Την είδηση έκανε γνωστή η Έλενα Ακρίτα μέσα από την δικό της λογαριασμό

Edit Του ρίξανε, τώρα μου το είπε ο Σταματης
Γιατί δεν βρίσκω πάλι το προφίλ του Κραουνάκη; Το ξαναρίξανε;

O λογαριασμός του Σταμάτη Κραουνάκη έρχεται λίγες μόνο ώρες αφότου το twitter κατέβασε τον λογαριασμό του Χριστόφορου Ζαραλίκου, ο οποίος σχολίασε το πρωτοχρονιάτικο 17λεπτο σόου του δήμου Αθηναίων και του Κώστα Μπακογιάννη όπου ξοδεύτηκε το υπέρογκο ποσό των 215.000 ευρώ για να είναι παρόν μόνο ο ίδιος ο δήμαρχος Αθηναίων, ο Σάκης Ρουβάς και τα…ΜΑΤ.

Όπως είναι προφανές τα περιστατικά λογοκρισίας στα social media πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα και το πρόβλημα ελεύθερης έκφρασης στην Ελλάδα συνεχώς οξύνεται, κάτι το οποίο έχουν επισημάνει πολλές φορές και οι Ευρωπαίοι αλλά και διεθνείς οργανώσεις.

Υπενθυμίζουμε πως την προηγούμενη φορά που έριξαν το προφίλ του Κραουνάκη, ήταν πριν λίγες μέρες που είχε αναρτήσει ένα ποίημα για τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και την αλόγιστη σπατάλη με τη φιέστα των 211.000 ευρώ στον άδειο Λυκαβηττό.

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτης Κραουνάκης για την απαγόρευση της μουσικής: “Συνάδελφοι μην καταδεχτείτε κανένα λάιβ στρίμινγκ, κανένα επίδομα φτώχειας”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter