Μίλτος Τεντόγλου: «Αυτό το χρυσό είναι “σάπιο” – Θα πάρω… εκδίκηση από τον Μανόλο το καλοκαίρι» (Video)

Μίλτος Τεντόγλου: «Αυτό το χρυσό είναι “σάπιο” – Θα πάρω… εκδίκηση από τον Μανόλο το καλοκαίρι» (Video)

Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε τα ξημερώματα της Τρίτης από τη Γλασκώβη έχοντας το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές του. Παρά τη νέα διάκριση, ο πρωταθλητής Κόσμου από τα Γρεβενά επεσήμανε για ακόμη μια φορά ότι δεν χάρηκε με τις επιδόσεις του. «Δεν το αφιερώνω κάπου. Αυτό το μετάλλιο είναι σάπιο μετάλλιο. Με 8.22 δεν το αφιερώνω πουθενά», ανέφερε.

Ο Τεντόγλου δεν παρέλειψε να συγχαρεί τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής και δη τον Εμμανουήλ Καραλή, τρίτο στο άλμα εις μήκος. Με αρκετή δόση χιούμορ, ο Τεντόγλου ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι τον κέρδισε αλλά… θα πάρει εκδίκηση το καλοκαίρι.

«Δεν κρατάω κάτι, κρατάω απλά ότι η αποστολή μας ήταν πολύ καλή σαν Ελλάδα. Και ο Μανόλο, συγχαρητήρια. Να πω κιόλας ότι ο Μανόλο, πρέπει να το πω αυτό, με κέρδισε, ήταν καλύτερος από μένα σ’ αυτόν τον αγώνα, αλλά θα πάρω εκδίκηση στο ανοιχτό το καλοκαίρι. Του το δίνω ήταν πολύ καλύτερος από εμένα σε αυτόν τον αγώνα. Συνήθως βάζουμε κόντρες μεταξύ μας για επίδοση και όχι για θέση. Αυτή τη φορά ήταν καλύτερος».

«Συνήθως βάζουμε κόντρες μεταξύ μας για επίδοση και όχι για θέση. Αυτή τη φορά ήταν καλύτερος», σημείωσε επίσης για τον φίλο και συναθλητή του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter