Μίλτος Τεντόγλου: «Οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν» – Γιατί δεν χαμογελά μετά τους αγώνες (Video)

Μίλτος Τεντόγλου: «Οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν» – Γιατί δεν χαμογελά μετά τους αγώνες (Video)

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, απαντώντας με τον δικό του χαρακτηριστικό, άμεσο, τρόπο για τους στόχους του ενόψει Παρισιού.

«Όλοι έχουν τη δίψα αυτή, ειδικά οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν φέτος, γιατί πέρυσι και σε άλλους αγώνες, πάντα ήταν πρώτος ένας Τζαμαϊκανός και πήγαινα εγώ στην τελευταία προσπάθεια και κέρδιζα, τους το έκανα σε τρεις αγώνες σερί, είναι ενοχλητικό να χάνεις στην τελευταία προσπάθεια, το έχω ζήσει κι εγώ», δήλωσε αρχικά ο Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος.

Παράλληλα, σημείωσε με βεβαιότητα ότι θα είναι στη ζώνη των μεταλλίων στο Παρίσι: «Ο πιο έτοιμος κερδίζει πάντα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όχι ο καλύτερος, αλλά αυτός που έχει τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εγώ δεν πήγα για να κερδίσω στο Τόκιο, έβλεπα τους αντιπάλους μου που ήταν πολύ δυνατοί, εγώ πήγα για μετάλλιο, αλλά μου βγήκε εκείνη την ημέρα και νίκησα. Και τώρα θα είμαι σίγουρα στα μετάλλια στο Παρίσι, την πρώτη θέση ποτέ δεν την ξέρεις, ειδικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Τέλος, αποκάλυψε στην ΕΡΤ τον λόγο για τον οποίον δεν είναι ευδιάθετος μετά τους αγώνες «Δεν μου αρέσει να είμαι για τα δύσκολα, προτιμώ να πηγαίνω στο πρώτο άλμα να κάνω κάτι καλό και να λέω κερδίσαμε από τώρα και να μην έχεις την πίεση. Στους αγώνες στο Τόκιο και στη Βουδαπέστη ήμουν στην τσίτα για μία ώρα. Μετά για πολλές ώρες μετά τον αγώνα είμαι σαν πεθαμένος, γι’ αυτό δεν χαμογελάω, δεν έχω ενέργεια ούτε να χαρώ, όλες οι αισθήσεις μου είναι πεθαμένες».

Διαβάστε επίσης:

Δεύτερος ο Τεντόγλου στο Diamond League (Videos)

Το Final 4 της εθνικής Ελλάδας: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μετρούν αντίστροφα για το Βερολίνο

Βγήκε με κανό για ψάρεμα και βρήκε σκύλο ανοιχτά της Πάρου – Απίστευτη διάσωση (Video)

Super League: Ντέρμπι «φωτιά» σε Φάληρο και Τούμπα – Όλα τα σενάρια για τον τίτλο, πού θα δείτε τα ματς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter