Μini John Cooper Works κατά Euro 6d-TEMP

Μini John Cooper Works κατά Euro 6d-TEMP

Έχοντας δεχτεί μια σειρά επεμβάσεων το Μini John Cooper Works πληροί σε όλες τις εκδόσεις του την προδιαγραφή ρύπων Euro 6d-TEMP

Για να επιτευχτεί αυτό θα εφοδιάζονται, μεταξύ άλλων, και με φίλτρο σωματιδίων ρύπων βενζινοκινητήρα. Έτσι, από τον ερχόμενο Μάρτιο, τα Mini John Cooper Works και Cabrio, θα πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων Euro 6d-TEMP. Το φίλτρο καρακράτησης σωματιδίων βενζινοκινητήρα είναι ενσωματωμένο στο στάνταρ σπορ σύστημα εξαγωγής.

Ο 2λιτρος, 4κύλινδρος κινητήρας, τεχνολογίας TwinPower Turbo, αποδίδει 231 ίππους, έχοντας χαρακτηριστικό σπορ ήχο και δυναμικές επιδόσεις.

Το Mini John Cooper Works, με το στάνταρ χειροκίνητο κιβώτιο των έξι σχέσεων, επιταχύνει από στάση έως τα πρώτα 100 χ.α.ω. σε 6,3 δλ., ενώ η ρεπρίζ από τα 80 στα 120 χ.α.ω. ανέρχεται στα 5,6. Αντιστοίχως, οι τιμές αυτές για την έκδοση Cabrio είναι 6,6 και 6,1 δλ. Ττο 8τάχυτο σπορ κιβώτιο Steptronic, είναι προαιρετικό για τα δύο αυτοκίνητα.

Το πακέτο των εκδόσεων αποτελείται, πέραν του ισχυρού κινητήρα, από σπορ ανάρτηση με ζάντες 17 ιντσών από αλουμίνιο, σπορ σύστημα φρένων, αεροδυναμικό κιτ John Cooper Works και σπορ καθίσματα John Cooper Works. Επιπλέον, οι εκδόσεις John Cooper Works διαθέτουν προβολείς τεχνολογίας LED, ενώ τα πίσω, LED κι αυτά, έχουν σχεδίαση Union Jack, που υπογραμμίζουν τη βρετανική καταγωγή των οχημάτων.

Τέλος, νέες επιλογές εξατομίκευσης αποτελούν το διακοσμητικό φωτιζόμενο ένθετο Mini Yours Interior Style Piano Black στην πλευρά του συνεπιβάτη και το Piano Black Exterior με γυαλιστερά πλαίσια για τους προβολείς, τα πίσω φωτιστικά σώματα και τη μάσκα. Στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθεται η ασύρματη φόρτιση smartphone, η προβολή του λογότυπου Mini στην πλευρά του οδηγού, τα προϊόντα Mini Yours Customised και πολλές ψηφιακές υπηρεσίες Mini Connected.

Πηγή: Mini

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter