Μιντιακός «υπέρ πάντων αγώνας» για τη Folli Follie: Βήμα πίσω το mononews.gr, ο «Ελεύθερος Τύπος»… ανακάλυψε δήθεν δήλωση Φλαμπουράρη

Μιντιακός «υπέρ πάντων αγώνας» για τη Folli Follie: Βήμα πίσω το mononews.gr, ο «Ελεύθερος Τύπος»… ανακάλυψε δήθεν δήλωση Φλαμπουράρη

Τον «υπέρ πάντων αγώνα» δίνουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για να πείσουν για τους έωλους ισχυρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη για δήθεν εμπλοκή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση της Folli Follie. Όμως, τη στιγμή που το mononews.gr, κάνει ένα βήμα πίσω, ο «Ελεύθερος Τύπος» επιχειρεί… ρελάνς καθώς, κάπου, κάπως εφευρίσκει μία δήλωση Φλαμπουράρη που δεν έγινε ποτέ.

Ειδικότερα, διαβάζουμε σήμερα στον «Ελεύθερο Τύπο»: «Κάποιοι θεωρούν κομβική την εμπλοκή Φλαμπουράρη και σημείωσαν ότι ο «πολιτικός πατέρας του Τσίπρα» ήταν ο μόνος από τους τέσσερις εμπλεκoμένους που δεν σημείωσε στη δήλωσή του ότι δεν γνωρίζει την οικογένεια Κουτσολιούτσου. Γιατί Χαρίτσης, Αραχωβίτης και Μπαλαούρας σημείωσαν ότι δεν γνωρίζουν την οικογένεια Κουτσολιούτσου; Μήπως είναι κάποιο μήνυμα για αυτούς που τη γνώριζαν την οικογένεια Κουτσολιούτσου;»

Δείτε επίσης: Folli Follie: Έγγραφα – «φωτιά» διαψεύδουν εκκωφαντικά τα fake news της ΝΔ για «καθυστερήσεις»

Θα θέλαμε καλόπιστα να δεχτούμε πως πρόκειται για… «δαίμων του τυπογραφείου», παρότι στην ηλεκτρονική έκδοση, καθώς ο Αλέκος Φλαμπουράρης είχε δηλώσει το εξής: «Αυτό που υπεύθυνα δηλώνω είναι ότι καμία σχέση δεν είχα, ούτε έχω με την υπόθεση της Folli Follie. Δεν γνωρίζω κανένα από τα πρόσωπα της επιχείρησης και καμία επικοινωνία δεν είχα με κανέναν εξ’ αυτών, ούτε καν εκ του θεσμικού μου ρόλου ως Υπουργού Επικρατείας».

Δείτε επίσης: Η πολύχρονη σχέση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με την οικογένεια Κουτσολιούτσου

Σε αυτές τις δύο-τρεις αράδες το μόνο που μπορεί να καταλάβει κάποιος είναι πως ο πρώην υπουργός Επικρατείας διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση του με την οικογένεια Κουτσολιούτσου. 

«Ουδέν υιοθετούμε από το ένοχο email»

Από την πλευρά της η ιστοσελίδα mononews.gr, μετά από το εξώδικο του Αλέκου Φλαμπουράρη, κάνει ένα βήμα πίσω και τονίζει ότι «Ουδέν υιοθετούμε από το ένοχο email». Στο εξώδικό του ο πρώην υπουργός Επικρατείας τονίζει πως η ιστοσελίδα  προχωρά συστηματικά σε συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον του, με αφορμή δημοσίευμα για την «υπόθεση Folli Follie».

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, δημοσιεύουν το εξής κείμενο: «Το μάθαμε, σας το γράψαμε! Για μας αποτελεί χρέος και υπόσχεση να πληροφορούμε τους αναγνώστες μας. Ουδέν υιοθετούμε από το ένοχο email. Αυτά θα τα βρει η δικαιοσύνη με τους δικούς της τρόπους και μέσα. Και βέβαια ο Υπουργός θα αμυνθεί της υπόληψής του. Είναι όχι μόνο αναφαίρετο δικαίωμα του αλλά και επιτακτική υποχρέωση του. Το απαιτεί η πολιτική του διαδρομή».

Προσθέτει δε: «Σε ό,τι μας αφορά: Αλίμονο αν δεν συνεχίσουμε να ψάχνουμε « αποκαλύψεις». Αλίμονο αν δεν φωτίζουμε την επικαιρότητα με νέα δημοσιογραφικά στοιχεία. Αλίμονο αν με κάθε διάψευση από το facebook σπεύδαμε να δηλώσουμε υπακοή και άφεση αμαρτιών. Τότε θα ήμασταν φερέφωνο και βαποράκι ειδήσεων. Ενημερώνουμε λοιπόν τον Κο Υπουργό ότι τέτοιοι δεν ήμασταν, ούτε είμαστε ούτε και θα γίνουμε. Τα δε δημοσιογραφικά καθήκοντα τα διδαχτήκαμε από μορφές της δημοσιογραφίας και δεν μας χρειάζονται «υποδείξεις» για το καλό μας. Θα συμφωνήσουμε όμως με τον Κο Υπουργό ότι, πράγματι, όλη αυτή η ηλεκτρονική αλληλογραφία είναι αποκρουστική και χυδαία».

Δείτε επίσης: Έκθεση PwC: Ανεπιβεβαίωτοι οι ισχυρισμοί για εύνοια του ΣΥΡΙΖΑ στη Folli Follie

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter