Έκθεση PwC: Ανεπιβεβαίωτοι οι ισχυρισμοί για εύνοια του ΣΥΡΙΖΑ στη Folli Follie

Νέα τροπή στην υπόθεση Folli Follie και την πολιτική της εκμετάλλευση από την ΝΔ δίνει η ίδια ενδιάμεση εμπιστευτική έκθεση που συντάχθηκε από την PwC βάσει δικαστικής εντολής, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα συμπεράσματα της έκθεσης τα όσα ισχυρίζεται στα επίμαχα email ο υπεύθυνος ασφαλείας της οικογένειας Κουτσολιούτσου ΝΣ δεν είναι δυνατόν να επαληθευτούν.

Συγκεκριμένα ο συντάκτης της έκθεσης υπογραμμίζει σε δύο σημεία της πως δεν έχει καταστεί εφικτό να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του ΝΣ στα επίμαχα email. Επισημαίνει χαρακτηριστικά πως δεν ήταν δυνατόν να «επιβεβαιώσουμε την ακρίβειά τους» ούτε εάν όσα περιγράφονται πράγματι συνέβησαν.

Διαβάστε επίσης: Η ΝΔ «φωνάζει» για τροπολογία που υπερψήφισε το 2018 και επανέφερε στο προσκήνιο τον Μάιο!

«Παρατίθεται στη συνέχεια στοιχεία από επικοινωνίες, οι οποίες περιλαμβάνονται στα στοιχεία που μας δόθηκαν από την εταιρία στα πλαίσια της διενέργειας του διαχειριστικού ελέγχου. Επισημαίνεται ότι οι επικοινωνίες παρατίθενται για λόγους πληρότητας της επεξεργασίας των στοιχείων που μας δόθηκαν. Αλλά δεν ήταν δυνατόν να επιβεβαιώσουμε την ακρίβειά τους, ούτε εάν τα όσα γεγονότα περιγράφονται πραγματικά, έλαβαν χώρα ή αν ήταν ενέργειες που συζητήθηκαν και ο αποστολέας των επικοινωνιών αναφέρει ως πραγματοποιηθέντα».

Σε άλλο σημείο, ο συντάκτης της ενδιάμεσης έκθεσης έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου επαναλαμβάνει χαρακτηριστικά: «Όπως ήδη αναφέρεται πιο πάνω, δεν ήταν δυνατόν να επαληθευτεί το περιεχόμενο των επικοινωνιών αυτών», αναφερόμενος στις φερόμενες επικοινωνίες του εμπλεκόμενου Ν.Σ. με μέλη της κυβέρνησης.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ για Folli Follie: Χυδαίες προσπάθειες αντιπερισπασμού από τη ΝΔ, το παραμύθι δεν έχει δράκο

Βέβαια το σημείο αυτό της έκθεσης έχει παραλειφθεί από όλες τις διαρροές των στοιχείων της έκθεσης σε φίλα προσκείμενα ΜΜΕ και όσα περιγράφει ο ΝΣ παρουσιάζονται ωσάν να έχουν συμβεί. Λάσπη στον ανεμιστήρα λοιπόν από τη ΝΔ σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας και την τραγική διαχείριση της πανδημίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.