Μήνυμα νίκης από τον Πύργο έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας

Μήνυμα νίκης από τον Πύργο έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας

Δυο χιλιάδες περίπου πολίτες από όλα τα σημεία της Ηλείας συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής και υποδέχθηκαν με εκδηλώσεις ενθουσιασμού και αγάπης στο Πάρκο Ξυστρή του Πύργου τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα.

Επαγγελματίες, φοιτητές, αγρότες, επιστήμονες, συνταξιούχοι, ήσαν όλοι εκεί εκφράζοντας με συνθήματα, την έντονη δυσφορία τους και την αγανάκτησή τους για την πιο «βρόμικη» – όπως την χαρακτήρισαν-  κυβέρνηση που έχει περάσει ποτέ από την χώρα σε όλα τα επίπεδα.

Για την κυβέρνηση του Μητσοτάκη η οποία βύθισε  στην ανυπαρξία με εκδικητικό τρόπο την Ηλεία , κλείνοντας τις Πανεπιστημιακές σχολές , υποβαθμίζοντας τα νοσοκομεία και καθυστερώντας την κατασκευή του περιβόητου δρόμου – καρμανιόλα Πύργου- Πάτρας.

«Οι γαλάζιες ακρίδες συνεχίζουν ακάθεκτες το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα και μαυρίζουν τη ζωή μας . Στο χέρι μας είναι να τους σταματήσουμε!» – φώναξαν πολλές φορές οι πολίτες στην διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στον Πύργο Ηλείας.

«Δεν υπάρχει σενάριο ήττας του συστήματος Μητσοτάκη χωρίς καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε στο τέλος της ομιλίας του ο Αλέξης Τσίπρας και κάλεσε τους πολίτες της Ηλείας να ψηφίσουν την αλλαγή που κάνει την ζωή τους και την χώρα καλύτερη.

Σημειώνεται ότι είναι η πέμπτη φορά μέσα στην τετραετία που επισκέπτεται ο Αλέξης Τσίπρας την Ηλεία, ενδεικτικό της αγάπης που δείχνει για τον νομό .

Κάτοικοι του Πύργου σχολιάζοντας την συγκέντρωσης και συγκρίνοντάς την με τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις την χαρακτήρισαν ως μοναδική σε παλμό και κόσμο και εξέφρασαν την άποψη ότι ο Πύργος έστειλε σήμερα , ηχηρό μήνυμα τέλους… στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας από Πύργο: Ως εδώ με το παρακράτος των υποκλοπών – Στις 21 του Μάη έρχεται η ώρα της δικαιοσύνης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter