Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση του Φουρθιώτη στον Τάσο Θεοφίλου για… πραγματικά γεγονότα!

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση του Φουρθιώτη στον Τάσο Θεοφίλου για… πραγματικά γεγονότα!

Μήνυση κατά του Τάσου Θεοφίλου κατέθεσε την Τρίτη ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης για ανάρτηση που είχε κάνει ο πρώτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τον Σεπτέμβρη του 2021.

Συγκεκριμένα, ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής της trash tv,  που βρίσκεται αντιμέτωπος με σωρεία κακουργηματικών πράξεων μετά τις «σκηνοθετημένες» επιθέσεις στο σπίτι του, κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον Τ. Θεοφίλου γιατί επικαλέστηκε πηγές εντός των φυλακών Κορυδαλλού που έκαναν λόγο για ειδική μεταχείριση του τότε κρατουμένου, ο οποίος είχε κάνει μήνυση στην κοινωνική υπηρεσία για αίτημά του που απορρίφθηκε, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να… εισβάλλει η ΕΛΑΣ στο Κατάστημα Κράτησης.

Η ιστορία της μήνυσης (σ.σ στην κοινωνική υπηρεσία) του Μένιου Φουρθιώτη, την οποία έσπευσε να διαψεύσει η διοίκηση είναι πραγματική και συνέβη αρχές Ιουνίου όταν και ο κρατούμενος τηλεπαρουσιαστής όντως έκανε μήνυση κατά της κοινωνικής υπηρεσίας επειδή απορρίφθηκε το αίτημά του να τον επισκέπτεται ο… κομμωτής του προκειμένου να περιποιείται την περούκα που φοράει.

Όντως τότε, προς μεγάλη έκπληξη όλων, αστυνομικοί από το Α.Τ. Κορυδαλλού πήγαν στις φυλακές και αναζητούσαν τους υπαλλήλους για να τους συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου!

Aξίζει να σημειωθεί πως η ανάρτηση του Τ. Θεοφίλου δεν αναφέρεται μόνο το περιστατικό με τον Μ. Φουρθιώτη αλλά αναδεικνύει την τραγική κατάσταση που επικρατεί σε διάφορες φυλακές της χώρας.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Τάσου θεοφίλου:
«Μια σύντομη ανταπόκριση από τις ελληνικές φυλακές:

Α. Στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μου, ο Μένιος Φουρθιώτης έκανε μήνυση στην Κοινωνική Υπηρεσία επειδή του απορρίφθηκε κάποια αίτηση και λίγες ώρες μετά η αστυνομία εισέβαλε στα γραφεία της διοίκησης επιχειρώντας να συλλάβει τους υπαίτιους της απόρριψης.

Φυσικά το να μηνύει κρατούμενος την σωφρονιστική υπηρεσία, και η αστυνομία, όχι απλώς να παίρνει στα σοβαρά την μήνυση αλλά να τρέχει να κάνει σύλληψη, είναι κάτι πρωτοφανές στα χρονικά των ελληνικών φυλακών. Αυτό δεν έχει συμβεί ούτε σε περιπτώσεις βασανισμών κρατουμένων, πόσο μάλλον για μια τυπική και νόμιμη απόρριψη αίτησης.

Η ίδια πηγή ισχυρίζεται ότι η δύναμη του μέσα στη φυλακή και η επιρροή του προς την διευθύντρια, με την οποία συναγελάζεται ολημερίς στο γραφείο της, δεν βασίζεται στις τεράστιες ανθοδέσμες που της στέλνει και τις οποίες σωφρονιστικοί υπάλληλοι είναι αναγκασμένοι να κουβαλάνε μέχρι το γραφείο της αλλά σε κάποια «τηλεφωνήματα που πέφτουν από υψηλά ιστάμενο πρόσωπο».

Β. Στις φυλακές Δομοκού έχουν εκδιωχθεί όλοι οι κρατούμενοι από τις θέσεις εργασίας (μεροκάματα) και τις έχουν καταλάβει οι καταδικασμένοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Ο Λαγός μάλιστα παριστάνει τον βιβλιοθηκάριο…

Γ. Στις φυλακές Λάρισας υπήρξε νέο κύμα covid-19 το οποίο οφείλεται, επιβεβαιωμένα, σύμφωνα με τις καταγγελίες των κρατουμένων, σε μεταγόμενο. Η Σωφρονιστική υπηρεσία αρνείται προς το παρόν να πάρει οποιοδήποτε μέτρο για την προστασία των κρατουμένων.»

Διαβάστε επίσης:

Στις φυλακές Ναυπλίου μεταφέρθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης

Διεκόπη η δίκη για τις στημένες επιθέσεις στο σπίτι Φουρθιώτη

Στο «σκαμνί» ο Φουρθιώτης για τις στημένες επιθέσεις στο σπίτι του

Τάσος Θεοφίλου: Ο «ανενόχλητος» Αριστείδης Φλώρος και ο «όχλος που λιντσάρισε τον φτωχό»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter