Μητσοτάκης προς φον ντερ Λάιεν: Σώσε μας από την ακρίβεια

Μητσοτάκης προς φον ντερ Λάιεν: Σώσε μας από την ακρίβεια

Είμαστε λίγες εβδομάδες πριν τις ευρωεκλογές και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προχωράει σε κινήσεις εντυπωσιασμού, ώστε να περάσει ένα μήνυμα, ότι αντιμετωπίζει την ακρίβεια. Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός θα στείλει επιστολή στην πρόεδρο της Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ώστε να ρυθμιστούν οι υψηλές τιμές που επικρατούν στην Ελλάδα, από ευρωπαϊκές παρεμβάσεις.

Η κίνηση αυτή πέρα από τον εμφανή επικοινωνιακό χαρακτήρα, δείχνει και την παραδοχή της απόλυτης αποτυχίας, από την μεριά της κυβέρνησης, καθώς η χώρα μας είναι από τις πιο ακριβές χώρες στην ΕΕ, ενώ είμαστε προτελευταίοι σε ότι αφορά την αγοραστική δύναμη των πολιτών.

Σημειώνεται ότι η ακρίβεια είναι αυτή που επηρεάζει την ψήφο των πολιτών κατά 78%, σύμφωνα με την Alco και τον Alpha. Για άλλη μία φορά το μότο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι «η επικοινωνία είναι η ουσία», εμφανίζεται με την μορφή «φον ντερ Λάιεν σώσε μας».

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ο 50χρονος ήταν στον τόπο του εγκλήματος για να έχει οπτική επαφή – Μπροστά στην ΕΛΑΣ και τα κανάλια (Video)

Ο Άδωνης κλείνει το μάτι στους Μακεδονομάχους και… «καταγγέλλει» τον Τσίπρα για φιλοαμερικανισμό (Video)

Καιρός: Τα δύο πρόσωπα του «καύσωνα» και τα μυστικά του αεροχείμαρρου – Πότε φτάνει στο «peak» η αφρικανική σκόνη

Τέμπη: «Το πώς κάλυψαν τα ΜΜΕ το έγκλημα παίζει ρόλο για τη θέση #107» – Τέσσερις φοιτητές δημοσιογραφίας μιλούν στο Documento

Λαμία: Μαζική τροφική δηλητηρίαση από σχολικά γεύματα – Οργισμένοι οι γονείς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter