Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Πακέτα συντήρησης

Mitsubishi: Service από 39 ευρώ

Ελκυστικά πακέτα συντήρησης για όλα τα μοντέλα Mitsubishi Motors από 39 ευρώ.

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων Mitsubishi Motors μπορούν μέσω του Δικτύου των Επίσημων Επισκευαστών της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. (Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα) να επωφεληθούν service στην προνομιακή τιμή των 39 ευρώ (αφορά στην αντικατάσταση λιπαντικών, αλλαγής φίλτρου λαδιών και εργασία συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), εξασφαλίζοντας εγγυημένη εργασία με γνήσια ανταλλακτικά συντήρησης και δωρεάν έλεγχο όλων των συστημάτων ασφαλείας του αυτοκινήτου.

Τα μοντέλα για τα οποία ισχύει το πρόγραμμα της Mitsubishi Motors είναι:

• Colt 1.100-1.300 και 1.500 κ.εκ.

• Space Star 1.0 και 1.200 κ.εκ

• Lancer 1.500-1.600-1.800 κ.εκ βενζίνη

•ASX 1.600 κ.εκ βενζίνη, 1.600 και 1.800 diesel

•Outlander 2.400 κ.κ petrol & 2.0 diesel

• L200 2.500 κ.εκ

Παράλληλα η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. προσφέρει σε μοναδικές τιμές και άλλες εργασίες συντήρησης ή επισκευής όπως πχ. αντικατάσταση φρένων ή συμπλέκτη. Αναλυτικές πληροφορίες οι κάτοχοι των αυτοκινήτων Mitsubishi Motors μπορούν να δουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.mitsubishi-motors.gr/aftersales/#!

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.