Μιχάλης Κριθαρίδης: Επιτελικό παρακράτος υποκλοπών, καταστολής και κλοπών

Μιχάλης Κριθαρίδης: Επιτελικό παρακράτος υποκλοπών, καταστολής και κλοπών

Ως «ένα ακόμη σημάδι της σήψης και της παρακμής» και «μια ακόμα απόδειξη της καθεστωτικής κατρακύλας της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης, αναφερόμενος στις αποκαλύψεις του Documento για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων που φέρνουν στο φως τα ονόματα όσων μπήκαν στο στόχαστρο των παρακολουθήσεων από το Μέγαρο Μαξίμου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μιλώντας στο TheOpinion και ερωτώμενος για τις αποκαλύψεις του Dcumento ο Μιχάλης Κριθαρίδης είπε: «Αποτελούν ένα ακόμα σημάδι της σήψης και της παρακμής, χαρακτηριστικών δηλαδή αυτού που εμείς ονομάζουμε “μνημονιακή χρεοδουλοπαροικία”, αλλά και μια ακόμα απόδειξη της καθεστωτικής κατρακύλας της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Το επιτελικό κράτος της Μητσοτάκης Α.Ε. αναδεικνύεται καθημερινά σε επιτελικό παρακράτος υποκλοπών, καταστολής και κλοπών. Κλοπών υπέρ των λίγων, καταστολής και παρακολούθησης των πολλών».

«Η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είναι όπως πάντα επιεικώς ανεπαρκέστατη. Ακόμα και η πρώτη αντίδραση της, μέσω του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Οικονόμου, στα όσα αποκάλυψε η εφημερίδα “Documento” όχι απλώς δεν επαρκούν ως εξηγήσεις για όσα αποκαλύπτονται και καταγγέλλονται, αλλά επί της ουσίας ομολογούν κιόλας τα δημοσιεύματα που δεν είναι η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα που “αποκαλύπτουν” την αντιδημοκρατική πρακτική του επιτελικού παρακράτους», συμπλήρωσε ο Μιχάλης Κριθαρίδης ενώ κατέληξε διευκρινίζοντας πως «Πέραν της δικαστικής ωστόσο οδού, την οποία δεν εμπιστευόμαστε και τυφλά αν λάβουμε υπόψη μας την συγκάλυψη μιας σειράς σκανδάλων και σε δικαστικό επίπεδο δυστυχώς (Siemens, Novartis κλπ.), για μας προέχει η πολιτική οδός, γιατί πρέπει οι πολίτες πρώτα και κύρια να καταδικάσουν αυτές τις πολιτικές πρακτικές και τους υποκινητές τους στις εκλογές, όχι όμως επιλέγοντας απλώς την εναλλαγή, αλλά τολμώντας τη Ρήξη.».

Διαβάστε επίσης:

Αγωγή κατά Μητσοτάκη καταθέτει ο Βαξεβάνης: «Ή θα αποδείξει αυτά που λέει ή θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης»

Απασφάλισε ο Μαρινάκης: «Καθεστώς παρανομίας στο Μαξίμου με επικεφαλής τον Δημητριάδη», λέει ο Βρέντζος

Συνέντευξη στον ΑΝΤ1: Σε πανικό ο Μητσοτάκης – Αήθεις επιθέσεις σε Τσίπρα – Βαξεβάνη (Live)

Λίστα Μητσοτάκη: Σε βέρτιγκο το πολιτικό σύστημα από τις αποκαλύψεις του Documento

Παραμένει στο στόχαστρο του Politico η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Νέο άρθρο «κόλαφος» για το σκάνδαλο υποκλοπών

«Θάψτε, υποβαθμίστε, συκοφαντήστε» τον Τύπο που επικρίνει

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter