Μιχαλόλιας για Βορίδη: «Ζωγράφιζε αγκυλωτούς σταυρούς στα τετράδια του»

Μιχαλόλιας για Βορίδη: «Ζωγράφιζε αγκυλωτούς σταυρούς στα τετράδια του»

Ολοκληρώνεται σήμερα η ακροαματική διαδικασία στην ιστορική δίκη της Χρυσής Αυγής, πέντε χρόνια μετά την έναρξη της με το μόνο που απομένει να είναι η ανακοίνωση της απόφασης, πιθανόν εντός του Οκτωβρίου.

Στη σημερινή συνεδρίαση ολοκληρώνει τη μακροσκελή αγόρευσή του ο δικηγόρος και αδελφός του Νίκου Μιχαλολιάκου, Τάκης Μιχαλόλιας.

Μεταξύ των άλλων, ο Τάκης Μιχαλόλιας στη αγόρευσή του αναφέρθηκε και στον υπουργό και βουλευτή της ΝΔ Μάκη Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αποστροφή του λόγου του Μιχαλόλια για τον υπουργό της σημερινής κυβέρνησης Μάκη Βορίδη.

Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι αν ερωτηθεί ο κ. Βορίδης για τη δίωξη της Χρυσής Αυγής μέσω του άρθρου 187 του ΠΚ, “θα δυσκολευτεί να σας απαντήσει”. Στο σημείο αυτό έκανε λόγο για προπατορικό αμάρτημα Βορίδη ο οποίος όπως είπε “ζωγράφιζε αγκυλωτούς σταυρούς στα τετράδιά του όταν ήταν συμμαθητής με τον Μιωνή στο αμερικανικό κολλέγιο” και τώρα προσπαθεί να “να αποδείξει ότι είναι εχθρός των πολεμίων των Εβραίων”.

“Ξεκίνησε από τον Λεπέν, έγινε πρόεδρος της ΕΠΕΝ μετά τον Μιχαλολιάκο, πήγε στο ΛΑΟΣ και κατέληξε στη ΝΔ, και από εκεί μπορεί να πάει κι αλλού”, είπε με δηκτικότητα για τον Μάκη Βορίδη, με τον οποίο όπως ειπε, έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αντώνης Ρηγόπουλος, Δανάη Κισκήρα – Μπαρτσώκα

Πηγή: Koutipandoras.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter