Μπακογιάννη για τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών: «Σχεδόν έπεισα τον Πλεύρη…»

Μπακογιάννη για τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών: «Σχεδόν έπεισα τον Πλεύρη…»

Την κατάσταση που επικρατεί τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΠΑΣΟΚ για την αναγνώριση του δικαιώματος τεκνοθεσίας στα ομόφυλα ζευγάρια αποτυπώνει μία στιχομυθία που φέρονται να είχαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο μειονοτικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ιλχάν Αχμέτ.

Αμέσως μετά την απάντηση που έδωσε η πρώην υπουργός και αδερφή του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής στο «αντάρτικο» Σαμαρά για την τροπολογία Καιρίδη και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ο κ. Αχμέτ φαίνεται να της είπε περιπαικτικά: «Σχεδόν με έπεισες να το ψηφίσω!».

Διαβάστε εδώ: Μαίνεται η εσωκομματική κρίση στη ΝΔ: Απάντηση Μπακογιάννη σε Σαμαρά για τροπολογία Καιρίδη και τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Με ακαριαία αντανακλαστικά, η κ. Μπακογιάννη φέρεται να αντέτεινε σε ανάλογο ύφος: «Εδώ, σχεδόν έπεισα τον Πλεύρη να το ψηφίσει…».

Διαβάστε επίσης: Νέο χτύπημα Σαμαρά: Θυμίζει όσα διέψευδε ο Μαρινάκης για τη νομιμοποίηση μεταναστών

Σε αυτόν τον σύντομο διάλογο αντανακλάται η στάση των «σκεπτικιστών» του τρίτου κόμματος έναντι της συγκεκριμένης αναγκαίας κοινωνικής μεταρρύθμισης, αλλά και το πώς τα φιλελεύθερα στελέχη της ΝΔ προσπαθούν να πείσουν τους βουλευτές της λεγόμενης «δεξιάς πτέρυγας» να αλλάξουν στάση.

Να σημειωθεί πως ο πρώην υπουργός Υγείας στις δημόσιες τοποθετήσεις του παρουσιάζεται ανυποχώρητος, έχοντας ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να υπερψηφίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter