Μπακογιάννης: Όταν η γλώσσα λανθάνει και λέει την αλήθεια

Μπακογιάννης: Όταν η γλώσσα λανθάνει και λέει την αλήθεια

Ένα μεγάλο βραβείο πρέπει να πάρει ο Κώστας Μπακογιάννης σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Το βραβείο το εξωραϊσμού. Και δεν μιλάμε για τον εξωραϊσμό της πόλης αλλά της πραγματικότητας.

Ο κ. Μπακογιάννης και το επιτελείο του έκανε ένα μεγάλο αγώνα για να παρουσιάσει ανύπαρκτο έργο.  Λευκές σελίδες είχαν και έπρεπε να τις γεμίσουν!

Και αφού βρέθηκε η εικονική πραγματικότητα έπρεπε κάπως να βολέψουν τον τριετή περίπατο της Αθήνας. Τριετής σαν το γιοφύρι της Άρτας που δεν είχε καμία έμπνευση, έγινε πειραματικά (εκ των υστέρων το μάθαμε), κόστισε ένα σκασμό λεφτά, ήταν ένα χάλι και μισό…

Ο ίδιος χθες στο ντιμπέιτ του με τον Χάρη Δούκα έκανε μια ακόμα υπέρβαση αφού προσπάθησε για μεγάλο διάστημα να μας πείσει πως ο μεγάλος περίπατος, οι πανάκριβες ζαρντινιέρες που δεν είχαν αυτόματο πότισμα, τα χρώματα κάτω στην άσφαλτο που έφευγαν ήταν… εξωραϊσμός.

Και εκεί που αναγνώριζε το λάθος για να πει πως το πάθημα γίνεται μάθημα, σαν οι δημότες να είναι πειραματόζωα και τράπεζες και επενδυτές του Δήμου είπε:

«Το πάθημα δεν θα γίνει μάθημα».

Συγκεκριμένα:

«Πρώτον, πρέπει να είναι σαφές σε όλους ότι εμείς έχουμε καταλάβει το λάθος μας και δεύτερον -που είναι πάρα πολύ σημαντικό- ότι θέλουμε να επικοινωνήσουμε ότι το πάθημα δεν θα γίνει μάθημα», είπε!

Βέβαια είναι λίγο δύσκολο να πιστέψει κανείς πώς δεν άλλαξε γνώμη εδώ και τρία χρόνια με τα σχόλια και την παγωμάρα που έβλεπε για την κατασπατάληση των πόρων και το τραγικό αποτέλεσμα…

Όπως φαίνεται υποχρεώθηκε από τους επικοινωνιολόγους του να το πει… αφού θεωρητικά είναι το αδύνατό του σημείο.

Στην ουσία βέβαια όλα ήταν τα αδύνατα σημεία του. Αυτό απλά ήταν ορατό από όλους και αρκούσε να περπατήσεις για να τραβάς τα μαλλιά σου.

Ε, το ’πε αλλά και εκεί έκανε λάθος…

Δείτε μετά το 4:00

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter