Μπαράν Μπουρχάν: Ομόφωνη εισήγηση για άρση ασυλίας από την Επιτροπή Δεοντολογίας – Τι απαντά ο βουλευτής

Μπαράν Μπουρχάν: Ομόφωνη εισήγηση για άρση ασυλίας από την Επιτροπή Δεοντολογίας – Τι απαντά ο βουλευτής

Την άρση της ασυλίας του Μπαράν Μπουρχάν εισηγείται ομόφωνα στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Ο μειονοτικός βουλευτής ζήτησε την άρση της ασυλίας του, όμως, αρνήθηκε την κατηγορία της παράνομης συνταγογράφησης σε βαθμό κακουργήματος, λέγοντας πως χορηγούσε υπνωτικά και ηρεμιστικά σε άνθρωπο που τα είχε ανάγκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Ξάνθης διαγράφηκε την Τρίτη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ μετά από απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη. «Μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση αυτή, ο βουλευτής Μπουράν Μπουρχάν θα παραμείνει εκτός ΠΑΣΟΚ», επισημαίνεται από την Χαριλάου Τρικούπη.

Η ψηφοφορία στην Ολομέλεια θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη.

Μπαράν Μπουρχάν: Δεν κρύβομαι πίσω από ασυλίες και διαδικασίες

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο βουλευτής αναφέρει: 

Προσήλθα σήμερα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής προκειμένου να ζητήσω την άρση ασυλίας μου για τη διαλεύκανση προσωπικής δικαστικής μου υποθέσεως η οποία εκκρεμεί εις βάρος μου και για την οποία έχω δηλώσει απερίφραστα ότι είμαι αθώος.
Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και ούτε πρόκειται να κρυφτώ ποτέ, πίσω από ασυλίες και διαδικασίες. Μοναδικός μου γνώμονας είναι να αποδείξω καθ’ ολοκληρίαν την αθωότητά μου ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης όπως κάθε έλληνας πολίτης, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις Δικαστικές Αρχές.
Όσοι επενδύουν πολιτικά εναντίον εμού και του κόμματος μου με αφορμή αυτή την υπόθεση θέλοντας να εκμεταλλευτούν το συγκεκριμένο γεγονός, θα διαψευσθούν πανηγυρικά.
Θα συνεχίσω να μάχομαι με τις ίδιες αρχές και αξίες για το καλό της κοινωνίας και δη των πολιτών της Ξάνθης που με εμπιστευτήκαν με την ψήφο τους.

Διαβάστε επίσης:

Γι’ αυτό ο Ανδρουλάκης διέγραψε τον Μπαράν Μπουρχάν από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Εκτός ΚΟ ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν – Εμπλέκεται σε παράνομες συνταγογραφήσεις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter