Γι’ αυτό ο Ανδρουλάκης διέγραψε τον Μπαράν Μπουρχάν από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Γι’ αυτό ο Ανδρουλάκης διέγραψε τον Μπαράν Μπουρχάν από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Σαν «βόμβα» έσκασε η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη για τη διαγραφή (μέχρι νεωτερας) του Μπαράν Μπουρχάν από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ έως ότου ολοκληρωθεί η «διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης».

Δείτε επίσης: Εκτός ΚΟ ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν – Εμπλέκεται σε παράνομες συνταγογραφήσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής:

«Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ο βουλευτής Μπαράν Μπουρχάν τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και για την οποία ενημερωθήκαμε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κακούργημα για το οποίο κατηγορείται ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτης, αφορά παράνομη συνταγογράφηση την περίοδο 2013-2014 ως γιατρός (ψυχίατρος) σε πρόσωπο που δεν δικαιούνταν συνταγές, οι οποίες ήταν βάση για παράνομα σκευάσματα.

Επιπλέον, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωην βουλευτης του ΠΑΣΟΚ φέρεται να συνταγογραφησε παρανόμως σε τοξικοεξαρτημένο συνταγή, η οποία έπρεπε να έχει συνταγογραφηθεί μόνο από αρμόδιες δομές.

«Η δικογραφία είχε αποσυρθεί λόγω κορονοϊού» ανέφερε κοινοβουλευτική πηγή για να εξηγήσει την καθυστέρηση με την οποία έφτασε στη Βουλή.

Η υπόθεση θα συζητηθεί το πρωί της Τετάρτης στην Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία αναμένεται να εισηγηθεί στην Ολομέλεια την άρση της ασυλίας του μειονοτικού βουλευτή.

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Επιστρέφει στον Κορυδαλλό ο 39χρονος γυναικοκτόνος

Διόνυσος: Μαθητές μαγειρεύουν και διαχειρίζονται μόνοι τους το κυλικείο του σχολείου!

Έγκλημα Τέμπη: Κατηγορούμενη για την 717 εγκαλεί την… Ευρωπαία Εισαγγελέα – Ζητεί έκπτωση από το αξίωμά της

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter