ΗΠΑ: Γάτα ταξίδεψε πάνω από 1.000 χλμ. μέσα σε… πακέτο της Amazon (Video)

ΗΠΑ: Γάτα ταξίδεψε πάνω από 1.000 χλμ. μέσα σε… πακέτο της Amazon (Video)

Είναι γνωστό ότι οι γάτες αγαπούν να μπαίνουν σε κουτιά. Όμως, για την Γκαλεάνα, μια γάτα από τη Γιούτα των ΗΠΑ, το «πάθος» αυτό κατέληξε σε μια απίστευτη περιπέτεια.

Η Γκαλεάνα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι της, με τους ιδιοκτήτες της να την ψάχνουν επί μέρες. Τελικά, αποδείχθηκε ότι έγινε… λαθρεπιβάτης και ταχυδρομήθηκε κατά λάθος στην Καλιφόρνια, σε δέμα που τελικά επιστράφηκε.

Η γάτα σώθηκε τελικά σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα, αφού είχε κάνει ένα ταξίδι σχεδόν 1000 χλμ., όταν τη βρήκε μέσα στο κουτί ένας υπάλληλος της Amazon μαζί με ένα ζευγάρι μπότες και την μετέφερε σε μια κτηνίατρο.

Όπως δήλωσε η γιατρός, η γάτα ήταν σε καλή κατάσταση μολονότι είχε μείνει επί μέρες χωρίς τροφή και νερό. Ευτυχώς οι ιδιοκτήτες της δεν είχαν σφραγίσει αεροστεγώς το πακέτο, ούτε εκτέθηκε σε μεγάλη ζέστη ή ψύχος.

«Η Γκαλεάνα λατρεύει τα κουτιά», είπε η ιδιοκτήτρια της γάτας, Κάρι Κλαρκ στο δίκτυο KSL-TV της Γιούτα, εξηγώντας πώς βρέθηκε το κατοικίδιό της μέσα στο κουτί. Στο ιατρείο μικρών ζώων η κτηνίατρος σκάναρε το μικροτσίπ στην ταυτότητα της γάτας και στη συνέχεια τηλεφώνησε στο ζευγάρι.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter