Washington Post: «Μπάιντεν και Τραμπ θα αναμετρηθούν σε δύο ντιμπέιτ»

Washington Post: «Μπάιντεν και Τραμπ θα αναμετρηθούν σε δύο ντιμπέιτ»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Νέα Καληδονία». Το αρχιπέλαγος του Νότιου Ειρηνικού κηρύχθηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έπειτα από βίαιες ταραχές με φόντο μια επίμαχη συνταγματική μεταρρύθμιση. Στη Liberation διαβάζουμε: «Ταραχές με νεκρούς στη Νέα Καληδονία». Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί από τις βίαιες ταραχές μετά τη συνταγματική μεταρρύθμιση. Ο Εμανουέλ Μακρόν κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Η οικονομία της Ευρώπης ανακάμπτει – εκτός από τη γερμανική». «Τα πράγματα σιγά σιγά ανηφορίζουν ξανά», είπε ο Επίτροπος Οικονομίας της ΕΕ Πάολο Τζεντιλόνι, παρουσιάζοντας την εαρινή πρόβλεψή του στις Βρυξέλλες. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Έρχεται η επόμενη πανδημία;». Στις ΗΠΑ, η γρίπη των πτηνών έχει εξαπλωθεί στις αγελάδες. Πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος για τον άνθρωπο.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Μπάιντεν και Τραμπ θα αναμετρηθούν σε δύο ντιμπέιτ». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησαν να διεξαγάγουν δύο προεκλογικές τηλεμαχίες τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Σλοβάκοι αξιωματούχοι υποψιάζονται πολιτικά κίνητρα πίσω από τον πυροβολισμό του πρωθυπουργού». Οι αξιωματούχοι λένε ότι η κατάσταση της υγείας του Ρόμπερτ Φίτσο είναι σταθερή μετά την επέμβαση, αλλά παραμένει «σοβαρή».

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση ο Σλοβάκος πρωθυπουργός». Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο άνδρας που πυροβόλησε τον Ρόμπερτ Φίτσο.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Πλημμύρες στο Μιλάνο, διασώσεις με βάρκες». Πορτοκαλί συναγερμός στο Μιλάνο, όπου καταγράφηκε ρεκόρ βροχής.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός τραυματίστηκε σοβαρά σε επίθεση». Ο Ρόμπερτ Φίτσο πυροβολήθηκε καθώς πλησίαζε για να χαιρετήσει τους πολίτες.

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ: Ένα κόμμα, τρεις γραμμές (και βάλε) για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σε απόγνωση οι Θεσσαλοί οκτώ μήνες μετά την καταστροφή – Όλα στο μηδέν, λένε στο Documento οι πλημμυροπαθείς

Θρίλερ στο Μενίδι: Νεκρή στη μέση του δρόμου με μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά – Τα νέα στοιχεία για το έγκλημα (Video)

Απευθείας ανάθεση… προϊσταμένων στην ΑΑΔΕ – Καταγγελία κατά του Γ. Πιτσιλή για ευνοιοκρατία

Ισραηλινός ακαδημαϊκός ανακρίθηκε από το FBI στο αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ – «Με ρωτούσαν για τη Χαμάς και ποιοι είναι οι Άραβες φίλοι μου»

Καιρός: «Κοκτέιλ» ζέστης και αφρικανικής σκόνης – Ποιες περιοχές θα επηρεάσει (LIVE)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter