Μπαράζ καταρρίψεων μη επανδρωμένων αεροσκαφών σε Ροστόφ και Μόσχα

Μπαράζ καταρρίψεων μη επανδρωμένων αεροσκαφών σε Ροστόφ και Μόσχα
Πηγή twitter: @visegrad24

Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε δύο ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην περιοχή του Ροστόφ τη νύχτα της 7ης Σεπτεμβρίου, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη του Ροστόφ Βασίλι Γκολούμπεφ , ένα από τα drone συνετρίβη στο δυτικό τμήμα του Ροστόφ. Το δεύτερο drone έπεσε στο κέντρο της πόλης.


Τρία κτίρια υπέστησαν ζημιές στις προσόψεις τους με αποτέλεσμα να υπάρξουν σπασμένα τζάμια. Πολλά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά υπέστησαν ζημιές. Ένα άτομο ζήτησε ιατρική βοήθεια αλλά δεν νοσηλεύτηκε. Κανάλια στο Telegram δημοσίευσαν βίντεο που δείχνουν τη στιγμή που το drone χτύπησε το κέντρο της πόλης του Ροστόφ, προκαλώντας φωτιά σε ένα όχημα. Το drone φέρεται να συνετρίβη κοντά στο κτίριο του αρχηγείου της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας.


Ένα άλλο drone καταρρίφθηκε από συστήματα αεράμυνας στην περιοχή Ραμένσκι της περιοχής της Μόσχας, ανέφερε ο δήμαρχος Σεργκέι Σομπγιάνιν. Δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές. Σύμφωνα με το κανάλι Telegram Mash, το drone συνετρίβη κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Ζουκόβσκι. Από την έκρηξη έσπασαν τζάμια σε γειτονικά σπίτια. Ο Νικολάι Χάνιν, επικεφαλής της τοπικής διοίκησης, είπε ότι τέσσερα αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές και σε πέντε διαμερίσματα έσπασαν τα παράθυρά τους ως αποτέλεσμα της έκρηξης.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών της Ρωσίας ανέφερε ότι οι επιθέσεις με drone προκάλεσαν μερικούς περιορισμούς στις πτήσεις στα αεροδρόμια Ντομοντέντοβο, Βνούκοβο και Ζουκόφκσι.



Ο κυβερνήτης του Μπριάνσκ Αλεξάντερ Μπογκομάζ δήλωσε ότι τρία ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν στη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι δύο drone καταρρίφθηκαν πάνω από την περιοχή Μπριάνσκ στις 6:30 π.μ. και 07:00 τοπική ώρα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter