«Ομοβροντία» Κύρτσου κατά Μητσοτάκη και ΝΔ: «Παρακμή!»

«Ομοβροντία» Κύρτσου κατά Μητσοτάκη και ΝΔ: «Παρακμή!»

Οξεία κριτική από τον ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, με αφορμή το επικοινωνιακό «στραπάτσο» του πρωθυπουργού στο Στρασβούργο, αλλά και τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζουν τα γαλάζια «στελέχη» τα πεπραγμένα του, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στο φιλελεύθερο κόμμα της Βρετανίας.

«Μελαγχολώ όταν συγκρίνω τη συμπεριφορά των Βρετανών Συντηρητικών με στελεχών ΝΔ. Οι Συντηρητικοί ξεσηκώθηκαν κατά Μπ.Τζόνσον για το κορωνο πάρτυ και τη συμπεριφορά του. Στη ΝΔ σιωπούν για τα χειρότερα του Μητσοτάκη. Σκέφτονται λίστα,γλείφουν,σιωπούν έναντι ανταλλάγματος. Παρακμή!», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κύρτσος.

Στη συνέχεια, ο φιλελεύθερος ευρωβουλευτής έβαλε στο στόχαστρό του την πρωθυπουργική εμφάνιση και τα «πυρά» που δέχθηκε από φίλιους και μη ευρωπαίους πολιτικούς.

«Ο Μητσοτάκης είχε στο ΕΚ την πιο μειωτική υποδοχή πρωθυπουργού κράτους ΕΕ. Οι περισσότεροι ευρω/τές έδειξαν, με απουσία τους, ότι δεν τον υπολογίζουν. Οι εκπρόσωποι πολιτικών ομάδων τον αντιμετώπισαν σαν ανειλικρινή πολιτικό,χαμηλών επιδόσεων,εκτός ευρω-πλαισίου σε θέματα ΜΜΕ», υπογράμμισε.

Φυσικά, από την κριτική Κύρτσου δεν ξέφυγε η… εξαφάνιση της διπλωματικής ήττας του πρωθυπουργού στο Ευρωκοινοβούλιο από την πλειοψηφία των ΜΜΕ.

«Κακώς εκπλήσσεστε από την εξαφάνιση,από τα περισσότερα ΜΜΕ, του ευρώ-διασυρμού Μητσοτάκη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ένα από τα θέματα για τα οποία καταγγέλθηκε ο Μ είναι ο ασφυκτικός έλεγχος των ΜΜΕ. Δικαίωσε την κριτική αμέσως..».

Είναι φανερό ότι η παρουσία του πρωθυπουργού στο Στρασβούργο ήταν τόσο «καταστροφική», κρίνοντας από το γεγονός πως ο πρωθυπουργός δέχεται «πυρά» από πάσα κατεύθυνση. Εντός και εκτός «έδρας», από φιλελεύθερους και μη…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter