Μπαράζ συναντήσεων Κασσελάκη στην Κύπρο – Με ποιους θα έχει τετ α τετ ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Μπαράζ συναντήσεων Κασσελάκη στην Κύπρο – Με ποιους θα έχει τετ α τετ ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Τη Λευκωσία επισκέπτεται σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψης στην οποία θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Συνάντηση με Φίλη, Σακελλαροπούλου και τριήμερη επίσκεψη στην Κύπρο

Η άφιξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κύπρο αναμένεται στις 20:45 το βράδυ της Τρίτης. Νωρίς το πρωί της Τετάρτης θα καταθέσει στεφάνι στον Τύμβο Μακεδονίτισσας και στα Φυλακισμένα Μνήματα, ενώ στις 10:45 έχει προγραμματιστεί η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη 1 το μεσημέρι θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, ενώ θα ακολουθήσει γεύμα με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου και σύντομη ξενάγηση στη Νεκρή Ζώνη από το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα συνομιλήσει το απόγευμα της Τετάρτης  με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο του ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, τον πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών,  Χαράλαμπο Θεοπέμπτου και τον Αντιπρόεδρο Δημοκρατικής Παράταξης (ΔΗΠΑ) Μαρίνο Κλεάνθους, με το πρόγραμμα της ημέρας να κλείνει με παράθεση γεύματος από τον πρέσβη της Ελλάδας.

Πριν την αναχώρηση για Αθήνα, που είναι προγραμματισμένη για τις 10:15 το πρωί της Πέμπτης, ο Στέφανος Κασσελάκης θα μεταβεί στο Μνημείο Hρωομαρτύρων Καβάζογλου-Μισιαουλή για κατάθεση στεφάνου, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter