«Μπαρούτι» μυρίζει η ατμόσφαιρα στην Πειραιώς: Νέο επεισόδιο Δένδια-Αυγενάκη

«Μπαρούτι» μυρίζει η ατμόσφαιρα στην Πειραιώς: Νέο επεισόδιο Δένδια-Αυγενάκη

Σε συνέχεια των πληροφοριών που αναφέρουν πως γίνεται της… κακομοίρας στην Πειραιώς λόγω σημαντικών διαφορών στη ρότα που τραβάει η Νέα Δημοκρατία, έρχεται ένα ακόμα επεισόδιο να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Δένδιας έρχεται για ακόμη μία φορά να δείξει πως έχει διαφοροποιήσει τη θέση του από τον (ακροδεξιό) κορμό της τωρινής ΝΔ, με ένα επεισόδιο του με τον γραμματέα του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη να αποκαλύπτεται μέσω twitter.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες υπήρξε επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών με αφορμή κάποια δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη, με τον κ. Δένδια να γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Ατυχής στιγμή στην πραγματικότητα και ανακόλουθη του ρόλου του είναι η δήλωση του κ. Αυγενάκη».

Ο γραμματέας της ΝΔ έσπευσε από την πλευρά του, πάλι μέσω twitter, να τα «μαζέψει» γράφοντας σε ανάρτησή του: «Μια δική μου ατυχής έκφραση το απόγευμα δημιούργησε άνευ λόγου μια παρεξήγηση με τον @nikosdendias με τον οποίο μοιραζόμαστε πάντα τις ίδιες αγωνίες και τον ίδιο στόχο να απαλλαγεί η χώρα μας από την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος».

Όλα αυτά δείχνουν πως στην Πειραιώς η ατμόσφαιρα μυρίζει… μπαρούτι και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, καθώς δεν αποτελεί μυστικό πως το χάσμα στις απόψεις σημαντικών στελεχών της ΝΔ με τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη και των συν αυτώ μεγαλώνει εκθετικά…

Διαβάστε ακόμη: Δένδιας – Μητσοτάκης: Δυο «ξένοι» στο ίδιο κόμμα!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter