Μπάσκετ: Επίσημα “κόκκινοι” Ριντ και Ρότσεστι

Τη γνωστή από μέρες συνεργασία του με τους Αμερικανούς μπασκετμπολίστες Ουίλι Ριντ και Τέιλορ Ρότσεστι επιβεβαίωσε με δύο απανωτές ανακοινώσεις η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο Ουέιντ Μπάλντγουιν αναμένεται να πραγματοποιήσει την αποχαιρετιστήρια εμφάνισή του την Τρίτη στη Μόσχα ενάντια στην ΤΣΣΚΑ, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον δεύτερο παίκτη που θα αποχωρήσει.

Ο 29χρονος Ριντ είναι σέντερ με ύψος 2μ11 και σύντομη θητεία σε 4 ομάδες του ΝΒΑ, αλλά ήταν ανενεργός το τελευταίο επτάμηνο. Ο 34χρονος Ρότσεστι έχει πολλά χρόνια πείρας σε ομάδες της Εuroleague με τελευταία τον Ερυθρό Αστέρα του 2017-8, είναι γκαρντ με ύψος 1μ85 και αγωνιζόταν πέρυσι σε ομάδα της Κίνας.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε χθες στη Βιτόρια την 3η ήττα του σε τέσσερις αγώνες στη φετινή Εuroleague, τη μοναδική διοργάνωση όπου μετέχει με την πρώτη ομάδα του (66-82 από τη Βασκόνια). Μετά την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ευρώπης στη Ρωσία έχει να δώσει 3 συνεχόμενα ματς στην έδρα του, με πρώτο αντίπαλο τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης. Οι δύο νεοαποκτηθέντες υπολογίζεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στο συγκεκριμένο ματς.