Μπάσκετ: Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ: Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό

Άλλη μία ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκός στην …μαρτυρική ευρωπαϊκή πορεία του: 83-91 από τη Μονακό στο ΟΑΚΑ. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 42-49.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 25-16 στην πρώτη περίοδο, αλλά η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς αντεπιτέθηκε με πρωταγωνιστές τον άλλοτε «πράσινο» Μάικ Τζέιμς και τον παρ’ ολίγον «πράσινο» Άλφα Ντιαλό και έφτασε στο 35-45.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την αντεπίθεσή του και έφτασε σε απόσταση βολής με σερί 11-0 μετά το 46-59, με διαδοχικά καλάθια από επιθετικά ριμπάουντ: Ουάιτ, Έβανς, Κασελάκης. Ο Μποχωρίδης έδωσε προβάδισμα στους πρωταθλητές Ελλάδας (68-67), αλλά η Μονακό απάντησε με αστραπιαίο σερί 0-13 και ξέφυγε ξανά.

Ο Τζέιμς έδωσε τη χαριστική βολή στην παλιά του ομάδα με 14 προσωπικούς πόντους στο τέλος και πέτυχε 29 συνολικά (8/10 δίποντα, 4/7 τρίποντα). Ο Μπέικνον πρόσθεσε 14 πόντους, ο Λη 12 και ο Ντιαλό 10. Η Μονακό ανέβηκε στο 11-12.

O Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που εγχειρίστηκε στο πρόσωπο για να ανυιμετωπίσει την ιγμορίτιδα και θα επιστρέψει σε 2-3 εβδομάδες. Ο Ντάριλ Μέικον επέστρεψε στη δράση με 10 πόντους.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν πρώτος σκόρερ των «πρασίνων» με 16 μαζί με τον Τζέρεμι Έβανς, ενώ ο Οκάρο Ουάιτ πρόσθεσε 12 και ο Χάουαρντ Σαντ-Ρόος 15. Ο Στέφαν Γιόβιτς έμεινε άποντος σε 17 λεπτά, ενώ έπαιξαν και οι Παπαγιάννης 4, Μποχωρίδης 2, Κασελάκης 8.

O Παναθηναϊκός, που παραμένει στην προτελευταία θέσεις της βαθμολογίας με ρεκόρ 5-16 , θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα των Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Νικ Καλάθη το βράδυ της Πέμπτης στην Καταλωνία.

Στην Ισπανία βρίσκεται ήδη και ο Ολυμπιακός, για τους αγώνες με την πρωτοπόρο Ρεάλ (17-4) αύριο στη Μαδρίτη και με τη Βασκόνια (7-14) την Παρασκευή στη Βιτόρια. Οι «ερυθρόλευκοι», που ταξίδεψαν χωρίς τους Λαρεντζάκη, Έισι, βρίσκονται στην έκτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 12-8.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter