Μπάχαλο στο σιδηρόδρομο: Τρένο σταμάτησε εξαιτίας πυρκαγιάς κοντά σε υποσταθμό ρεύματος στη Φθιώτιδα

Μπάχαλο στο σιδηρόδρομο: Τρένο σταμάτησε εξαιτίας πυρκαγιάς κοντά σε υποσταθμό ρεύματος στη Φθιώτιδα

Την ώρα που ξεχειλίζει οργή για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και την επιχείρηση συγκάλυψης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η εικόνα του σιδηροδρομικού δικτύου παραμένει η ίδια.

Συγκεκριμένα, στο σταθμό της Τιθορέας εγκλωβίστηκε η αμαξοστοιχία 520 που εκτελούσε το τοπικό δρομολόγιο Αθήνα – Τιθορέα – Λιανοκλάδι το βράδυ της Παρασκευής (12/4), εξαιτίας πυρκαγιάς πλησίον του υποσταθμού Ανθήλης που τροφοδοτεί με ρεύμα τη σιδηροδρομική γραμμή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το lamiareport.gr, το σημείο πνίγηκε κυριολεκτικά στους καπνούς εξαιτίας της καύσης υπολειμμάτων καλλιέργειας που επεκτάθηκε σε καλαμιές και βάτα και για λόγους ασφαλείας το τραίνο που είχε ώρα άφιξης στο Λιανοκλάδι τις 21:31’, από τις 21:00’ καθηλώθηκε στο σταθμό της Τιθορέας.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από Λαμία και Άγιο Κωνσταντίνο, καθώς ο υποσταθμός βρίσκεται ανάμεσα σε Αγία τριάδα και Ανθήλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και πριν από δύο ημέρες, στο ίδιο περίπου σημείο, όμως συνέβη την ώρα που δεν περνούσε τραίνο και η πυρκαγιά έσβησε λίγη ώρα πριν την έλευσή του χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ή καθυστέρηση.

Πληροφορίες του LamiaReport από την Πυροσβεστική αναφέρουν επίσης ότι, το τελευταίο διάστημα το κακό έχει παραγίνει από πολίτες που θέλοντας να προλάβουν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου καίνε αλόγιστα και όπως – όπως τα υπολείμματα καλλιεργειών. Στην κυριολεξία αδιαφορούν για τις πυρκαγιές που προκαλούν, «παίζοντας κρυφτό» τις περισσότερες φορές με τους ανακριτικούς υπαλλήλους!

Διαβάστε επίσης: Άγιοι Ανάργυροι: Έξι αστυνομικοί καλούνται σε εξηγήσεις για την γυναικοκτονία της Κυριακής (Video)

Άγιοι Ανάργυροι: Δεμένος με ιμάντες και φρουρούμενος στο Τζάνειο ο 39χρονος – Πετούσε αντικείμενα (Video)

Κασσελάκης: «Το κάστρο της δεξιάς καταρρέει – Θέλουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ μία καλύτερη ζωή και την θέλουμε τώρα»

Άγιοι Ανάργυροι: Φωτογραφικό ντοκουμέντο «καίει» τον φρουρό του ΑΤ- Κοιτάζει τον 39χρονο να μαχαιρώνει την Κυριακή (Video)

Roberto Cavalli: Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter