Μπογδάνος ο «Μαστοράκης των ΜΑΤ» στο Πολυτεχνείο (Photos)

Μπογδάνος ο «Μαστοράκης των ΜΑΤ» στο Πολυτεχνείο (Photos)

Τη «δόξα» του Νίκου Μαστοράκη ζήλεψε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος που όπως φαίνεται πήγε και αυτός στο Πολυτεχνείο όπου βρίσκονταν από χθες Πέμπτη περίπου 50 άτομα και καλούσαν τον κόσμο να εναντιωθεί στην απαγόρευση των τριήμερων εκδηλώσεων για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου, αλλά και στην καθιερωμένη πορεία.

Εννοείται πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τις γνωστές ακροδεξιές του απόψεις και τη φιλοξενία στην εκπομπή του και του επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, ήταν από την πλευρά των ΜΑΤ και του «νόμου και της τάξης».

Όπως ήταν και στο καιρό της χούντας ο Νίκος Μαστοράκης, ξεπλένοντας τους χουντικούς και ντροπιάζοντας τη Δημοκρατία.  Τότε που ο Νίκος Μαστοράκης έγινε ο πρωταγωνιστής μιας από τις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής δημοσιογραφίας. Τότε μετά το αιματοκύλισμα του Πολυτεχνείου που έπαιρνε συνεντεύξεις από τους φοιτητές σαν να ήταν σε ριάλιτι ενώ στην πραγματικότητα είχαν εξαναγκαστεί να μιλήσουν. Με ύφος ανακριτή που ήξερε πολύ καλά τι είχαν υποστεί από το στρατιωτικό καθεστώς. 

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να μην βρέθηκε ποτέ από την πλευρά των λαϊκών διεκδικήσεων αλλά σίγουρα βρέθηκε στη χθεσινή γραμμή Μητσοτάκη:

«Η δεξιά είχε και έχει ανθρώπους στο πολυτεχνείο»

Δείτε τις φωτογραφίες:



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter