Μπογδάνος: Συγκάλυψη ή αμηχανία της κυβέρνησης στο ακροδεξιό κρεσέντο του συνοδοιπόρου του Κασιδιάρη;

Μπογδάνος: Συγκάλυψη ή αμηχανία της κυβέρνησης στο ακροδεξιό κρεσέντο του συνοδοιπόρου του Κασιδιάρη;

To αν προκαλεί… πονοκέφαλο στην κυβέρνηση ή όχι, η πολιτικά έξαλλη και ακροδεξιά συμπεριφορά του βουλευτή της και πρώην δημοσιογράφου του συγκροτήματος Αλαφούζου, Κ. Μπογδάνου, είναι κάτι που ακόμα δεν έχει απαντηθεί, εάν κρίνουμε από την αφωνία που υπάρχει επί του θέματος. 

Μάλιστα εσχάτως, έχει μετατρέψει σε εργαλείο για τις προσωπικές του αντιπαραθέσεις στο twitter ακόμα και την ίδια Ελληνική Αστυνομία, «παραγγέλνοντας» ακόμα και συλλήψεις επειδή δήθεν ένιωσε απειλή από κάποια ανάρτηση. Αυτός ο ατρόμητος μακεδονομάχος, προστάτης των εθνικών μας συνόρων και των απανταχού ελληναράδων κατοίκων της πλατείας Βικτωρίας για τους οποίους ακόμα και στους… δρόμους ως διαδηλωτής – νόμιμος κατά δήλωσή του- αποφάσισε να κατέλθει!

Σάλος έχει προκληθεί από την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του Κ. Δαπέργολα, μέλους του Ρουβίκωνα, για ένα τουίτ του τελευταίου σε βάρος του, ενώ είχε προηγηθεί η στοχοποίηση της δημοσιογράφου Ελευθερίας Κουμάντου του Αθήνα 9.84 για τις πληροφορίες που μετέφερε σχετικά με τη συγκέντρωση των ομοιδεατών (;) του στην Πλατεία Βικτωρίας.

Από το πρωί του Σαββάτου το #εθνικος_ρουφιανος είναι πρώτο trend στο ελληνόφωνο Twitter.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από την κυβέρνηση της ΝΔ ή άλλα σημαίνοντα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος. Από το αν θα εκδηλωθεί κάποια τέτοια αντίδραση θα κριθεί τις επόμενες ώρες εάν οι κινήσεις του Μπογδάνου, εναντίον της ελευθερίας του λόγου, αποτελούν ακροδεξιές πιρουέτες αποκλειστικά του ιδίου ή εάν χορεύει… συντονισμένα με την κεντρική και επίσημη γραμμή του κόμματος.

Πάντως είναι φανερό ότι ο Κ. Μπογδάνος επιχειρεί να διαμορφώσει και να συγκροτήσει έναν προσωπικό ακροδεξιό πόλο με ιδεολογικές συγγένειες με ναζιστικά μορφώματα, που έχουν δημιουργηθεί κατά διαστήματα στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter