Μπογιόπουλος: Όσα είπε ο Πέτσας για το Documento είναι ο ορισμός της πολιτικής αθλιότητας

Μπογιόπουλος: Όσα είπε ο Πέτσας για το Documento είναι ο ορισμός της πολιτικής αθλιότητας

«Πολιτική αθλιότητα και πολιτικό ψεύδος» χαρακτηρίζει τις απαράδεκτες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα κατά του Documento, ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος.

Στην ανάρτησή του, o δημοσιογράφος τονίζει την αυτονόητη παραδοχή ότι «προϋπόθεση για να είσαι απέναντι στο πολιτικό ψεύδος και στην πολιτική αθλιότητα δεν είναι να συμφωνείς με εκείνον που τα υφίσταται».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Μπογιόπουλου έχει ως εξής:

«Προϋπόθεση για να είσαι απέναντι στο πολιτικό ψεύδος και στην πολιτική αθλιότητα δεν είναι να συμφωνείς με εκείνον που τα υφίσταται.

Η προϋπόθεση για να μην ανέχεσαι το πολιτικό ψεύδος και την πολιτική αθλιότητα, και μάλιστα όταν εκφέρονται με όρους εξουσιαστικού λόγου, είναι πολλή απλή: Να αντιλαμβάνεσαι ότι η πολιτική αθλιότητα και το πολιτικό ψεύδος, από όπου κι αν προέρχονται, σε όποιον κι αν επιτίθενται, είναι ρυπαρές μέθοδοι πολιτικής αντιπαράθεσης. Τελεία. Και παύλα.

Κατόπιν αυτών των διευκρινήσεων καμία διευκρίνηση δεν χρειάζεται η θέση μας – αρκεί να δει κανείς τις δηλώσεις του κ.Πέτσα: https://www.koutipandoras.gr/…/protofaneis-athliotites-apo-… – πως όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την κατανομή των κρατικών διαφημίσεων στα ΜΜΕ για την πανδημία και ειδικότερα για το Documento, συνιστούν τον ορισμό της πολιτικής αθλιότητας και του πολιτικού ψεύδους.»

https://www.facebook.com/mpogiopoulos/posts/2744890305797652?__xts__%5B0%5D=68.ARD4SVczx_7s378DintPWBZX_q1Xi6zmMaDRCjVmlTlPAXAwDOr_RHls4ntplQtBXj7jINlVtSpsWGVnRuWhLkl1udjV9hp7Xo4ZKxU7HQWtQBEm5zAQlx_Sv6HQZZ74LwXhrTKcWkvg–Gy-E25jjHntLOIr_WBK1EhehB7FC_S1PR91dvDP8LXbjGkCQEHni5e_NACfp4Jd_ldq9rv9KoEKHgs25fgRkdxhhMUNgq1t5WgqP1r_KgF9ERiWeQ_ClRdxyuoLKVhdV-aETASodfAUR3Atw1og3ic15VeFPaXI01SWRowFuL9VpswMuuchd50BSKEIh9BWQuohGeSx8sS&__tn__=-R

Προϋπόθεση για να είσαι απέναντι στο πολιτικό ψεύδος και στην πολιτική αθλιότητα δεν είναι να συμφωνείς με εκείνον που…

Gepostet von Μπογιόπουλος Νίκος am Donnerstag, 11. Juni 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter